Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Swarovski

Swarovski

Medlem
  • Namn Johnny Drotz
  • Registrerad 2018-11-08
  • Senast aktiv 2018-11-27
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Swarovski har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av westerlu77:

Tar gärna en HomePod till bra pris på Black friday annars;)

Jag med!

Är det olika form på earpods och airpods? Har funderat på airpods, men har dissat dem då earpods passar riktigt dåligt i mina öron. Använder tyvärr ett annat noname fabrikat istället.

Ursprungligen av jonasprivate:

Idag hämtade jag in HomePod!!
Jag är väldigt imponerad av ljudet,för att vara en så liten högtalare. Basen är det som imponerar mest faktiskt,även vid låg volym så pumpar den på.
Är helt enkelt grymt nöjd med högtalaren!!?

Jag är fortsatt sjukt nöjd med min också. Vill ha en till....! Sedan vill jag ha ett par i vardagsrummet också - provade att koppla den jag har till Apple-TV, fungerade kanon. Blev riktigt najs TV-ljud. Måste nog knäcka spargrisen

Har för övrigt lite svårt att förstå att denna fina pryl fått ta så mycket skit i media och att den verkar sälja så pass dåligt. Nu är ju jag iofs "Applenörd", men just min Homepod är en av prylarna jag gillar bäst och har mest glädje av.

Ursprungligen av Hjopekk:

Jag väntar också på uppdatering till mina 2 inköpta i England och Tyskland (härlig resa) som jag har i köket, kollar man högst upp här så borde det vara i faggorna...
https://www.apple.com/se/shop/accessories/all...

Intressant att homepoden sticker upp där....undrar om man vågar hoppas på en svensk version snart...?

En annan intressant grej jag upptäckt. Har kört på Spotify sedan jag köpte min HomePod, men har nyligt bytt till Apple Music. Upplever att det fungerar bättre än Spotify:
* Snabbare respons mot HomePod.
* Bättre ljud (märkligt nog, upplever samma sak i mina hörlurar samt i bilen också.) Det går att spela riktigt högt på ett helt annan sätt än med Spotify, då jag ibland upplevde att det lät illa när man vred upp.
* Sedan är ju Siri helt underbar att ha som "musik-guru" hemmavid. Nödvändigt? Nae...men jävligt kul - jag, barnen och frugan har riktigt soligt med Siri.

Ingen som hört nåt om Sverigeuppdatering på HomePod?

Aaah, kul att det finns fler i detta land som kör med HomePod. Har haft min sedan i somras nu och är riktigt nöjd. Det bästa med den är ljudet och det var väl därför jag köpte den. Helt klockrent!

Ska man klaga på nåt så är det väl att Homepoden är känslig för dåligt Wi-fi. Otroligt viktigt att man har bra 5ghz wi-fi hemma. Hade strul i början, men har löst detta nu med ny router ich förstärkare. Väntar nu bara på den svenska uppdateringen. Nån som hört nåt?

1