Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
N_Micke

N_Micke

Medlem
  • Namn Micke Nilsson
  • Plats Arvika
  • Registrerad 2018-12-18
  • Senast aktiv 2021-09-09
  • Antal inlägg 170

Foruminlägg

De senaste inläggen N_Micke har skrivit i forumet.

Sitter och klurar på nytt ljud, då en soundbar.
Har lite problem i tänkandet som jag hoppas någon kan hjälpa mig reda ut:

Tvn har två hdmi med 4K som jag vill använda. En av dessa har arc.

Kopplas ska en Apple TV 4K samt en Ps5 och båda dessa kräver då en varsin hdmi med 4K på tvn alltså fattas det en hdmi in i tvn för att kunna köra arc.

Tänker jag rätt om jag skaffar en soundbar med passthrough för 4K/Hdr och kopplar Apple TV till den? Kommer jag fortfarande att kunna få ut ljud från ps5 som är kopplad till den andra hdmi in på tvn som är utan arc? Tvn borde ju då behöva ha två hdmi igång samtidigt...?

Ursprungligen av zinned:

Spännande bilder

Jag undrar dock lite vad som har hänt med bild ett och fem i ditt inlägg, de ser helt förstörda ut i kanterna...?

Kan vara rörelseoskärpa, skit bakom spakarna vid redigering. Det var ganska dassigt ljus så flera gånger som det behövdes längre slutartid.

Trotsade dödsförkylningen och tog en liten tur i det övergivna där ingen kan smittas.

Mer bilder: https://imgur.com/gallery/Dpvw5d3

För en annan som är en klent begåvad, hur står sig skärmen mot 2018 varianten av Air? (Ja, jag letar anledningar att köpa en)

Ursprungligen av zinned:

Värdelöst att administrera bilduppladdning här på detta forumet, tyvärr...1 MB per bild är på tok för lite. Bilder som blir så pass bra på min 12 Pro Max tänker jag inte slakta genom att förminska dem så pass att de passerar in i ett inlägg här.

Ladda upp dem någonstans då där dem inte behöver komprimeras och länka?

Detta hör till allmänintresse, utbildning och alla ska med. Vi behövs!

Ursprungligen av carlsson:

Jag har märkt det på min 12 Pro också, det är väldigt behagliga och naturtrogna bilder! Även om det är mycket olika ljus, så parerar kameran det på olika sätt, så att ingenting blir över- eller underexponerat.
Mycket imponerad!

Håller med! Riktigt trevlig kamera. Även porträtt och bilder på personer (barn som inte kan va still) tycker jag blir bra men dem vill jag inte lägga ut såklart.

Hur går det för er med 12 Pro Max?

Kör en till:

Fortsätter min monolog med bilder:

Till kamerans försvar ska sägas att det är jäkligt mörkt längst in så den fick nog fläska på rejält med iso där.

Ingen direkt avancerad användare men efter att klickat runt lite grann o "vanligt" användande får jag lov att säga att det är en trevlig uppdatering. Känns både rapp och snyggare!

Hörde att Apple Watch 8.5 skulle komma med nål för injektion av allehanda läkemedel för att göra varje dag till ett lyckligt Apple event!

Ursprungligen av ibish:

Tänk på att modellen om 1-2 år kommer vara ännu snabbare, ha ännu bättre batteri och förmodligen få ny design (typ som när man gick över till intel).

Det är en bra dator om man behöver en ny dator. Då hade jag inte tvekat. Men tror inte du märker 12 000 kr i skillnad jämfört med din nuvarande dator när du surfar på 99.se.

Om några år är också alla tredjeparts-appar anpassade till AS. Plus att jag är nyfiken på vad mer Apple har på g nu när de inte begränsas av intel.

Ja jag tror du tänker rätt. Har ju slutat spela på dator, redigerar inte heller bilder längre då jag fick lägga den hobbyn på hyllan pga "reasons". Mer parten är ju surf jag har datorn till och det duger ju 2018 Air modellen gott till. Men man är ju prylgalning ut i fingerspetsarna, men kan man stå emot o se till nästa års modell...Ja då lär det vara än mer skillnad.

Asså, jag är så satans sugen på instegaren...Behöver ju inte ens en egentligen utan det är ju bara vill ha faktorn. Hur överkommer man detta

Här händer som sagt noll efter att jag pausade och försökte starta det igen, händer det något för er andra eller är det något galet här? Har fått ner 94.4 mb än så länge, är det något jag kan ta bort och sen påbörja igen eller är det stopp för alla?

Never mind, nu hoppade det igång. Men det går seeegt.

Senast redigerat 2020-11-12 20:27

Nu har dem släppt på uppdateringen!

Maxar inte direkt nätet iallafall...1 dygn kvar på nedladdningen zzzz..

Edit: Nu helstopp efter jag tryckte på paus så vägrar den starta alls igen....