Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Tony Englund

Tony Englund

Medlem
  • Plats International user
  • Registrerad 2006-01-11
  • Senast aktiv 2010-10-18
  • Antal inlägg 202

Foruminlägg

De senaste inläggen Tony Englund har skrivit i forumet.

Fungerar inte 10.6 inbyggda program "bildinsamling"? Den brukar lösa det mesta i scannerväg.

Japp! Jag kör EZDrummer med Drumkits from hell. Mer rock/metal går nog inte att producera utan en riktigt trummis bakom ett fett trumset.

Det vore väl bättre om MS inte släpper Office till Mac över huvud taget?

Skämt å sido, jag är övertygad om att Office 2008 till macen kommer innehålla i princip samma alternativ som 2007 till windows. I menyn finns en liten rad som heter "Minimera menyfältsområdet" vilket gör att tex. Word ser jäkligt clean ut.

Det ÄR kul med moddar snarare För er som glömt av hur gott det låter, sök på "Amiga" på www.shoutcast.com .

Men för bövulen vad ni snöar in. Eftersom ni påstår att 100% av alla säkerhetsluckor i Windowsmiljö beror just på Windows och inte på något externt/icke OS-specifik program måste ni ju ha satt i halsen.

Öppna ögonen och sluta stirra er blinda på era fanstasier om ett felfritt OS.

Får väl också hoppas att Frontrow kommer få lite options, som att öppna på valfri skäm, spela DVD från valfri skiva/iso/mapp mer mera.

Määäh, nu har ju Adobe sett till att vi som suttit med sirapssega intelmacar ett bra tag kan flyga runt i Photoshop, och så klagar ni på att IKONEN är FUL?!

Det kostar ju inget extra att fota i RAW, så varför välja jpg? Att redigera en jpg har ju sina begränsningar, medan en RAW kan justeras till förbannelse utan att tappa bilddata.

Hej på Er,

Det måste väl finnas fler än jag som väldigt gärna visar bildspel från Aperture i Frontrow?

Vem har svaret på frågan hur man bär sig åt?

Mja, Office är faktiskt hopplöst segt på CoreDuo. Hur kan det komma sig att både MS och Adobe är så jäkla sega med att putta ur sig lite intel-software?

Att ni bara orkar. Det hela handlar förmodligen om vad man är van vid.

Efter snart ett år med Mac måste jag säga att jag är kluven. Windows passar mig bättre, men i Macen kör jag program som inte finns till Windows i lika smidigt format (GarageBand med lite tillägg).

Macen för mig känns ganska mycket Amiga rent användarmässigt, men Amigan är ju en sagolikt mycket trevligare maskin. Mac'en känns faktiskt precis lika "näe, vad segt det går..".

Ursprungligen av Björn Nordström:

Jepp, i verison 1.5 kom den möjligheten.

Ah! Då satt den sista spiken i kistan, så nu lär jag gå över till Aperture

Hmm.. är det bara jag som tycker att macen börjar lida lite av PC-utvecklings-dilemmat? Jag köpte min första iMac i januari, och den är ju redan gammal!?

En sidofråga om det är okej, kan man få Aperture att ge tusan i att roffa åt sig alla bilder och spara unden dem där programmet tycker? Jag vill fortfarande använda min uråldriga mappstruktur "2006-xx-xx Foto ditten" och vill ha originalen kvar där.

Helt off-topic, men TACK! tcb för tab-tipset för PS.. hur i hela friden kan jag ha missat det?