Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Branstrom

Branstrom

Medlem
  • Plats Härnösand
  • Registrerad 2006-05-24
  • Senast aktiv 2010-04-19
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen Branstrom har skrivit i forumet.

Hur gick det? Blev det bekvämt? Känns lite som att man skulle tröttna på att ligga i sängen hela tiden.

smcFanControl på eidac

Ja, det suger. Detta borde kunna styras. Stört mig på det otaliga gånger. Borde skriva in till Apple.

Håller du inne strömknappen på höger sida så stängs tangentbordet av. Kanske hjälper?

StarCraft 2, guys. Ni är ju helt från vettet om ni utelämnar Blizzards största skapelse någonsin.

Ursprungligen av gabriel.fjellander:

Ska du göra det med en enhandsfattning med högerhanden, vilket jag tycker är smidigast, tycker jag att kringla+ä&ö ligger bättre till. De kan man liksom ta utgående från grundställningen av händerna, tummen på kringlan och lång- och ringfingret på ö och ä. Ska man kravla med piltangenterna måste man antingen ta ett tvåhandskombinatione eller kröka fingrarna i en konstig vinkel, tycker jag. Men det är ju bra att båda funkar

Men högerhanden har man ju på musen, om man inte är vänsterhänt.

Själv har jag bundit sido-"knycken" för mushjulet på min Logitech G5 till cmd-[ och cmd-], dvs föregående/nästa sida. Funkar i Safari, Finder och lite andra program.

Ursprungligen av Carlssson:

Själv lyssna jag på midi-musik i mina hemgjorda pappersmembranhögtalare , nejdå. jag vill ha så bra ljud som möjligt i min iPod. Därför kopierar jag alltid CD-skivor i WAV-format. Det tar en jäkla plats på datorn och iPoden, men nu har ju iPod classic sjukt mycket minne så det funkar väldigt bra faktiskt

Lossless-formaten kan halvera utrymmet som krävs med fullständigt bibehållen kvalitet.

...FLAC eller Apple Lossless. 256+ kbps MP3 är okej, men om man verkligen ska njuta så är det bara losslessformaten som gör susen.

Och jag skulle avlida om jag tvingades lyssna i något annat än mina kära q-JAYS. (Här i ett test jämförda med bl a Denon-lurar.)

Älskar 24"-aren. Vill ju ha en bärbar dator egentligen, men det är svårt att välja. Huvudsakliga argumentet för en iMac för mig är väl den stora skärmen och det faktum att man ändå alltid sitter så länge när man jobbar att det är bäst att ha en lite ergonomisk setup vid ett skrivbord istället för att campa nånstans och förstöra ryggen (nä men, somewhat) med en bärbar... Men det är ju så relativt.

Men ja, ett av de största argumenten för en iMac tycker jag är skärmen och att det är bättre grafikkort än i en bärbar. Så jag skulle helt klart satsa på 24". Har verkligen inget emot att den tar upp lite mer plats på skrivbordet. Seriöst, vem bryr sig om det?

Håller med MacJournal News ovan. Men det var givetvis skönt svarat av Jobs.

Jag är inte heller nöjd med nedgraderingen av grafikkortet... Hoppas de ändrar detta i framtida uppgraderingar, och att det inte dröjer evigheter tills dess.

Men Jobs är fortfarande en good guy för mig.

Ursprungligen av ztaafen:

Vi kom tvåa, alltså var vi de andra som fick pilla på iPhonen.

Var det verkligen så? Hehe. Var i sista laget men jag väntade en godtycklig stund bara och gick sedan med bestämda steg över till den största folkklumpen och trängde in mig. Sedan verkade folk vara alldeles för artiga för att be om att få hålla i den, så jag tror jag kladdade på den mer än nån annan lyckades.

Kul att vi fick testa en Leopard-iMac också. Spaces och QuickLook ser bra ut. Jag tror jag fortfarande kommer behöva SteerMouse dock, lite tråkigt att de inte kan fixa så musen rör sig mer naturligt (läs: som jag vant mig vid efter 10 år i Windows...) Och hoppas man kommer kunna dra in filer i Stacks i guldversionen...

Jag har aldrig förärat er med någon särskild närvaro på forumet, men kommer ändå.

Är väl allmän Macfreak, utan att någonsin ha ägt en dator av det fabrikatet. Det närmaste jag kommit är en iPod 3G 20GB som jag sålde för två år sedan. Mysigt nyfiken på vad som skall släppas imorgon.

Fredrik Bränström, Härnösand (Ska fråga Vacuum om skjuts... annars tar jag bussen)

Om du skickar bilden till mig (branstrom at gmail dot com) kan jag hjälpa dig. Får jag ett bra resultat guidar jag dig genom vad jag gjorde sedan.