Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Claes Magnusson
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Lär dig göra apps för iPhone, iPad och Android. Ettårig kostnadsfri utbildning från Malmö Yrkeshögskola startar till hösten. http://yrk.es/
  • Registrerad 2006-08-31
  • Senast aktiv 2016-06-09
  • Antal inlägg 160

Foruminlägg

De senaste inläggen Claes Magnusson har skrivit i forumet.

Ursprungligen av studiox:

Om det nu är så bra som du säger så kanske det vore bättre om ni gjorde er av med it avdelningen då den uppenbarligen inte verkar behövas?

Tycker det finns alldeles för många IT-avdelningar med samma attityd som du. Gör ditt jobb och få det användarna, företaget och skolan vill ha att fungera. Det är den odugliges metod att skära ner, begränsa och förbjuda.

Se till att inte ha datorn på mjukt underlag, typ i sängen, på täcket, kudde i knäet etc. Kylningen fungerar betydligt sämre när datorn är nedsjunken i något mjukt tyg.

När det är kallt ute stannar min iPhone i fickan och jag svarar genom att trycka på knappen på mitt headset.

Ett tryck när det ringer betyder svara, ett nytt tryck betyder lägg på.
Håll nere knappen i två sekunder när det ringer, betyder skicka till röstbrevlåda.
Ett tryck när du har ett samtal igång och en tredje part ringer betyder svara och växla samtal.
Ett nytt tryck betyder växla tillbaka. Håller du nere knappen i två sekunder bryts samtalet och du växlar till det andra samtalet.

Ett tryck i iPhone-läge är paus, ett nytt tryck är fortsätt spela.
Ett snabbt dubbeltryck betyder hoppa till nästa låt i spellistan.

Oslagbart bäst under alla år SE/30. En annan höjdare som på den tiden skiljde sig markant från sina föregångare Mac IIci. Annars har det varit fruktansvärt mycket skräp.

Ursprungligen av PeeMaN:

Om det är något som du inte tycker är rätt kan du väl vara vänlig att motivera det, annars kan du lika gärna skita i att skriva något eftersom det inte för diskussionerna framåt.

Du avgör inte vad jag skriver.

Du själv skrev att 1) du avskyr iPhone, 2) iTunes inte är en bra mp3-spelare, 3) Mail är värdelöst jämfört med Thunderbird och 4) iPhone inte integrerar bra mot Windows eller Linux.

Som jag konstaterade: "Inte många rätt där".

Sträck på er, alla 5D mkII fanbois...

First presidential portrait with EXIF data?
DF reader Charles Vestal reports that the EXIF data reveals:
Canon EOS 5D Mark II, taken 2009:01:13 17:38:39
No flash, 105.0mm focal length, 1/125 exp, f/10.0, ISO100

http://daringfireball.net/linked/2009/01/14/obama-portrait

Ursprungligen av PeeMaN:

Insiktsfullt och meningsfullt inlägg i debatten

Precis som ditt.

Ursprungligen av PeeMaN:

Det jag avskyr med min Iphone är att jag inte kan använda de program jag vill, det kallar jag verkligen inte integration. Itunes är i mina ögon ingen bra mp3-spelare. Mail är direkt värdelöst jämfört med exempelvis Thunderbird. Och ska man se det ur en objektiv synpunkt så integrerar Iphonen inte särskilt bra mot andra OS såsom Windows eller Linux.

Inte många rätt där.

Ursprungligen av mikotekniko:

Förrädaren John Rubinstein

+1, hahaha!

Ursprungligen av studiox:

Responsen är flera ggr längre på touch än ett vanligt tangentbord. Min HTH TyTn har ett helt underbart tangentbord.

Nu använder jag ju min telefon i mitt arbete och skriver kanske 20-30 mail i veckan på mobilen när man sitter på flytplatser, tåg och annat. Att skriva det på en touchskärm skulle aldrig vara aktuellt.

Jag skriver nog 20-30 mail om dagen på min iPhone plus ett oändligt antal inlägg på Jaiku, Twitter och andra ställen. Jag har varit en T9-råtta i hela mitt liv, men är efter ett tag med iPhone säkerligen dubbelt så snabb. Eftersom jag börjar bli halvblind älskar jag att de virtuella tangenterna är stora och lyser, dessutom ändrar de utseende beroende på vad det är jag skriver. Jag är extremt övertygad om att fysiska tangentbord är helt borta om några år.

Win7 fungerar faktiskt bra i Paralells. Bättre än Vista i alla fall.

Gårdagens klassiker:

Ursprungligen av Patrik D:

Den ska tydligen heta Samsung DCB P850Z, men är en kopia på någon annan Samsung DVR-box, den är bara brandad med Comhem.

Vassego.

Det som jag förundras över är denna fascination över fysiska tangentbord. Jag kan inte för mitt liv begripa hur i hela helsifyr man tänker när man säger sig hellre vilja ha ett crappigt, okänsligt, pilligt, halvdant upplyst, icke-förändligt fysiskt tangentbord. Mina ögon blöder när jag med mina arbetarnävar tvingas försöka använda det fysiska tangentbordet på min Android. Det är så kopiöst värdelöst att jag inte ens med ord kan beskriva hur värdelöst det är. Och då är det inte ens i närheten av X1 som suger värre än Indiana Jones 4.

Ursprungligen av Patrik D:

Men hur vet man att Slingbox stödjer just min DVR? Alla har inte TiVo.

När jag installerade min Sling fick jag vada igenom sida efter sida med enheter som stöds. Det skulle förvåna mig om de inte stöder det mesta och de flesta. Vad heter din DVR så kan jag kolla i mina inställningar?