Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
christina_s

christina_s

Medlem
  • Plats Kungsbacka
  • Registrerad 2006-09-15
  • Senast aktiv 2012-04-15
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen christina_s har skrivit i forumet.

1

Åhhh, jag lyckas heller inte få hem iOS5. Jag får felet 1403 just när allt har laddats ner klart. Har googlat och har prövat det mesta men har inte hittat något som verkligen hjälper. Någon som vet något?

Ursprungligen av lindbergmax:

64 gb minne minst eller möjlighet att stoppa i ett minneskort så att man får plats med hela musikarkivet. Faktiskt den största anledningen till att jag inte har en iphone. Vill inte ha en så stor och klumpig telefon om jag ändå ska vara tvungen att ha med mig min ipod touch.

jag håller med! har också en ipod touch 64gb och får ändå inte plats med all min musik som jag har i itunes. skulle gärna betala för att få 128 gb tex. om jag skulle skaffa en iphone idag "byter jag ju ner mig" 64gb -> 32 gb. känns inte så hett...

jo, men inget som var svaret på frågan.. :/

Detta undrar även jag! Nu!

Hej!

Letade runt lite men hittade bara liknande problem. Ej detta..

Har en Macbook med Tiger 10:4:11, men vill nu uppdatera till Leopard eller Snow Leopard pga att jag måste ha ett program som endast finns för dessa versionerna.

Min pappa har nyligen köpt en mac mini (med Snow Leopard). Nu undrar jag om man kan använda installationsskivorna som följde med minin på min macbook och på så sätt få nya Snow Leopard? Eller vad kan jag annars göra? Kan jag, eller kan jag inte använda Mac OS X 10.6 Snow Leopard - Apple Store (Sverige) på Tiger?

Tacksam för svar
chriz

hej!

jag har fyra VOBfiler som jag vill ha till en .avi. hur fixar man det? eller finns det något program där man kan lägga dem efter varandra så att man slipper byta. det är en film och känns segt att behöva bryta hela tiden och öppna ny fil... ja ni fattar.

dessutom undrar jag vad .BUP och .IFO-filer gör? kan jag ha användning av dem på nåogt sätt?

hälsn
christina

hej och tack för svaret!

yes, det är exakt så jag menar. tror jag. innebär det alltså att "grundgrejerna" finns kvar, såsom iCal, Safari, PhotoBooth, iChat, Systeminställningar (hehe) etc? eller vad är det egentligen som visas när jag slår på datorn efter att ha raderat "allt"?

hälsn
christina

tja. det här var verkligen en tråd för mig! men jag undrar rent ut sagt hur man GÖR?! alltså rent praktiskt.. har aldrig gjort en ominstallation tidigare och är en aning nervös... jag vill radera allt, alltså göra om datorn till så den var när den var ny. eh, hjälp!

hmm.. jag tror inte riktigt att jag är med i svängarna... : "Du väljer helt sonika den mapp som iWeb har genererat "..

och den är var..?

tja,

laddade ner en "video downloader" för att kunna ta hem filmer från youtube MEN vad är dealen? det funkar inte!! någon som har erfarenheter?

tack
christina

ok, nu håller jag på o fipplar med iphoto. måste man verkligen importera dem dit, och sedan tillbaka för att det ska funka? OMSTÄNDIGT!!!!

den har redan vridits automatiskt, och om man vrider ytterligare en gång gör detta ingen skillnad i bilddagboken..

hallå, bilddagboksanvändare.
hur vänder ni på bilder för att få de vertikala bilderna att verkligen vara vertikala?
de blir ju sneda när man lägger in i bilddagboken.. phu

1