Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
eltonio

eltonio

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2006-09-21
  • Senast aktiv 2010-08-18
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen eltonio har skrivit i forumet.

1

Kör med läder ficka på min 3gs när jag jobbar. Kommer göra likadant på 4an. Annars är den naken.

Ursprungligen av Kajan:

Jag använder också tummarna att skriva med, snarare så att jag förstår inte riktigt hur man skriver utan det. Men det är ju en smaksak och vad man har lättast för. Hela den här grajern på "death-grip" har kommit in på så många sätt att hålla sin telefon. Och många verkar ha problem hur andra håller sina telefoner. Den ene har kanske mindre händer, den andre kanske större. Den ene är kanske smartare och hittat ett bra sätt att hålla telefonen medans en annan är helknäpp och förstår inte alls hur man "kan" hålla. Vissa kanske är lite starkare i "nyporna" så man lättare kan hålla i telefonen, själv brukar jag t.ex. ha lillfingret under telefonen när jag håller den framför mig, så att telefonen vilar på lillfingret. Vilket ibland kan leda till att jag får "iPhone-finger" som jag börjat kalla det. Många som tittar snett på mig för att jag håller så, men jag förstår inte varför?

Hur många diskussioner är där angående hur man håller ratten i bilen? Det är väll sammasak, man håller som man tycker känns bäst.

hehe håller min precis likadant. Men de gör nog de flesta. Känns som den sitter bäst då när jag håller med en hand. Testade också att skriva med tummarna och täcka så stor yta som möjligt (brukar skriva med topparna). Och det funka utan problem. Tryckte på kanske 9 tangenter samtidigt men det blev ändå alltid det jag ville. Så det här med stora tummar är inget att skylla på, man missar helt enkelt. Finns en video på apples sida om just detta.

Har testat bredbandskollen på min brors iphone 4 med 3. Inga problem när vi testat på 3G. Däremot så får han bara ca 0.3 Mb i upload. Ska inte iphone 4 ha bättre upload? Download ligger på 5-6 Mb.

En arbetskamrat iphone 4 med telenor funkar fint när den testar download, men när den testar upload så står det att det bröts.

Läste att ios4.1 skulle fixa ett problem med HSUPA (upload) för at&t i USA. Vi i Sverige har kanske också samma problem.

Ursprungligen av ibish:

Hur kunde du köpa på torsdagen när den släpptes vid midnatt till fredag? Låter skumt som fan.

Jo jag vet. Men min brors gick igenom. Jag kunde beställa på torsdagen, men han skicka inte den förens på fredagen. Men de verkar inte bara vara min beställning de slarvat bort. Hoppas jag får den innan helgen nästa vecka.

Ringde till 3 idag angående status på min beställning. Första killen jag pratade med kunde inte se något eftersom de hade tekniska problem. Efter det ringde jag till killen jag beställde ifrån vid 5-6 tiden på torsdagen (kändes som ett garanterat köp eftersom jag var så tidig). Tydligen så hade inte min order gått igenom, men min bror som jag ringde upp efter jag beställt min för att ge honom numret till försäljaren eftersom han också ville ha en. Han fick sin idag. Medan jag får vänta till nästa levererans. Får vänta till mellan den 12-18 augusti. Riktigt pissed off. Skulle egentligen haft den idag. Fattar ingenting. Så nu sitter det någon i Sverige med min iphone 4. Hoppas du har kul.

Har inte heller fått någon bekräftelse. Ringde till 3 vid 5-6 tiden på torsdagen. Hörde att man egentligen inte fick beställa förens på fredag men killen jag pratade gjorde det ändå. Han sa att den skulle bli skickad kl 00.00. Hoppas jag får den måndag eller tisdag. Hur stor chans tror ni att den kan komma då? Om den nu blev beställd och förmodligen skickad vid midnatt på torsdagen.

1