Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
GustavKjellin

GustavKjellin

Medlem
  • Plats Vellinge
  • Registrerad 2006-10-19
  • Senast aktiv 2011-08-21
  • Antal inlägg 111

Foruminlägg

De senaste inläggen GustavKjellin har skrivit i forumet.

Vill varna ALLA iPhone-användare som kör AirPlay, lämna INTE AirPlay igång i iPod.app om ni använder alarm/påminnelse för att vakna på morgonen. Ni väcker hela huset, det gjorde jag!

Ursprungligen av ibish:

För den som vill ha lite billigare iPhone, finns ju faktiskt förra generationen kvar: 3GS (som fortfarande är väldigt bra jämfört med konkurrenterna).

Om man prioriterar pris över kvalitet, är Apple inte rätt väg att gå, då är man välkommen att välja någon konkurrent. Samma sak gäller Apples datorer.

Som du säger så får man inte glömma bort att vid de senaste två släppen av iPhone, så har man låtit föregående modell, med begränsat lagringsutrymme, finnas kvar till en billigare peng. Har många vänner(utan maxad inkomst) som köpte 3Gn när 3GS släpptes, och 3GSn när 4:an släpptes. Tror att det är så nära en ungdomstelefon Apple någonsin kommer komma, dvs förra årets modell till ett snällare pris.

Ursprungligen av kainen:

Nej det går inte från en beta version.

Åh fasen, visste jag inte! Aja, är rätt nöjd med betan så inga problem.

Ursprungligen av keptang:

Inte till att återställa firmware till tidigare version, endast innehåll.

Kan man inte ladda ner förra firmwaren och köra en alt+restore(eller vad det är)?

Ursprungligen av BlackSmp:

Nej, du kan inte backa

Göra en Backup och sedan en Restore funkar väl alldeles finfint?

FeX for Facebook Har ännu inte stöd för iOS 4.

FriendSync synkar fullstora bilder.

Ursprungligen av johannes.roth:

Någon som kan rapportera stabilitet för både iPhone och iPad?

På iPhone(3GS) har jag främst stött på grafiska buggar. Framförallt i iPod.app. Även telefonen buggar och svarar inte på samtal förrän ca 2 sekunder efter att man ''slide to answer''.

AirPlay med musik funkar finfint från iPhone till iPod HiFi, men i iPad har jag stött på en massa fel vid WiFi-anslutning till HiFi:n. Har ännun inte lyckats streama direkt från iPaden, då WiFi-anslutningen försvinner stup i ett. Även en del buggar i iPod.app.

I övrigt fungerar multi-tasking, folder, svenskt tangentbord etc. mycket bra!

Ursprungligen av wlao:

Sådär. FTFY.

Tror dock Baron syftade på den intelligenta värktabletten...

Beats by Dr Dre Solo är riktigt härliga. Men prislappen är i värsta laget...

Ursprungligen av acke:

Symbolen för Röstmemon har ändrats mer åt pictogram-hållet. Varför? Kan inte Apple vara mer konsekventa i sina symboler. Samma sak händer i Mac OS X, iTunes och Quicktime X symbolerna passar inte in med några andra av Mac OS X symboler.

Dock-ikonen för Dashboard är faktiskt väldigt lik iTunes. Men å andra sidan är det nog inte så många som har den i docken. hehe

För att inte tala om när de i framtiden släpper sin iPred, folk kommer gå loss!

theplague: Du kommer inte ångra dig! Och ang. basen så ja. Den basåtergivning jag pratar om är utan aktiverad EQ, testade nyss med Bass Booster, och enligt mig så räcker basen som den är utan EQ(och blir över).
Om du inte kan bestämma dig så vet jag att kullander i malmö säljer dem i butik. Om du bor i näreheten så gå in och fråga ifall du får testa dem! Jag kan båda tala för Solo-versionen, men den ger ruskigt bra ljudbild!

theplague: Precis, anledningen till att jag inte valde HD var faktiskt för att de är blanka, läste runt lite och bildade mig uppfattningen av att de blev riktigt skitiga efter ett tags ''vardagligt'' användande.
Volymen är bra(jag spelar vanligtvis på ca 70%), men det som verkligen övertygar är basens effekt, när man maxar vibrerar hela luren över öronen, riktigt skön känsla. Men om jag jämför med diverse gaminglurar, som inte tar någon som helst hänsyn till ljudbild och maxgräns(för att rädda öronen) så tror jag att de har ganska låg maxvolym. Men är man erfaren musiklyssnare så finns det(vad jag provat) inte bättre ljud för den pengen!

Har kört med Beats Solo(ej HD) i ett par månader, och kan varmt rekommendera dessa lurar!! Sitter underbart på huvudet, och ger ifrån sig extremt bra ljudkvalitet. Helt klart värda pengarna!