Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jfengved

jfengved

Medlem
  • Plats Örebro
  • Registrerad 2006-10-20
  • Senast aktiv 2011-09-05
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen jfengved har skrivit i forumet.

1

Nu är ju visserligen 13" en ganska udda skärmstorlek i pc-världen... vill du ha ett riktigt budget-alternativ som ändå har lite prestanda och är någorlunda lätt på foten (dock ful som stryk), så skulle jag förslå den här (Znote 6025WD - Kontor) 14"-aren med i stort sett de specs som macbook har (dock inte inbyggd kamera).
Vill du nödvändigtvis ha en 13" pc och det inte får vara sämre specs än macbook, kanske den här (WEBHALLEN.com [Fujitsu Siemens Amilo Si2636 - Intel C2D T8100 / 2GB / 250GB / 13.3" TFT / DVD±RW / Vista HP]) faller i smaken... kom bara ihåg att om du köper en av de här datorerna måste du inte bara stå ut med datorer som i mitt tycke är fula som stryk - du måste också leva med windows för en överskådlig framtid.

Tycker att de ändå borde ha lyckats få den att omvandla väte eller markbundet ozon till elektricitet istället... apples utvecklingsavdelning får allt ta och skärpa sig lite.

Tror visserligen (eller kanske hoppas snarare) att man släpper en nydesignad macbook senast i augusti - detta för att komma åt skolstarts-köparna, som är en viktig del av apples kundkrets... då skulle datorn trots allt fortfarande vara ganska fräsch till jul.

iMac anser jag knappast kan betraktas som en del av "prosumer"-segmentet (möjligtvis i så fall 24"-modellen), men för min del är den vita plasten inte något som nödvändigtvis måste bort, även fast jag gärna skulle vilja ha ett mellanting mellan air och vanliga macbooken i avseendet vikt/tunnhet.

Det låter ju iaf inte som ett hårdvaruproblem - jag skulle rekommendera dig att försöka skaffa andra codecs, eftersom det antagligen är där som problemet ligger.

Ursprungligen av Moffat:

Stämmer, tycker definitivt du ska köpa en extra hdd och ha 160GB:aren utifall något blir knasigt med den nya 250GB:aren.

Nej, om det ändå blir samma pris för dig så tycker jag att det är mycket vettigare att köpa större hd direkt från apple - hur lätt det än är, så finns det ändå risker med hantering av hårddiskar, och garantin gäller (såvitt jag vet iaf) inte om du skulle råka ut för fel när du själv mixtrar med hårddisken.

Nu är det bara att förbereda sig för nästa tisdag - jag slår vad om att det blir rosa hölje på iPod touch... lr ngt i den stilen iaf.

...såvitt jag kan se så verkar USA, Kanadas och Mexikos applestores vara nere - förutom geografin så har jag svårt att komma på vad som binder dem samman. Hoppas verkligen att svenska går ner snart, och att ny macbook pro kommer (eller ännu hellre, en något uppdaterad version av macbook... men det är bara önsketänkande).

Alla samsungs mobiltelefoner har problem med mac - detta eftersom pc-studio som man kan gissa sig till av namnet endast stödjer pc. Går med bluetooth (så fick jag själv gå till väga för att skicka 1gb med musik till mobilen)... men det tar tid.

Verkar som om alla får vänta väldigt länge... jag beställde min macbook igår (lördag den 9e dec), och idag, söndag fick jag ett mail om att allt var skickat och att de beräknar att det är framme senast den 13e.

Det jag håller tummarna för är att macbook får en hyfsad grafikkrets - den är helt klart inte balanserad som det är nu

1