Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
magnus.n

magnus.n

Medlem
  • Sysselsättning Studerar management på Hyper Island i Karlskrona, www.hyperisland.se. Tidigare redaktör på MacPressen och MacWorld.
  • Registrerad 2003-01-28
  • Senast aktiv 2009-02-10
  • Antal inlägg 105

Foruminlägg

De senaste inläggen magnus.n har skrivit i forumet.

Ursprungligen av johan dansk:

Har för mig att Carmack av någon anledning "inte tror på SMP". Hurvitt citatet är ordagrant eller ens sant kan man ju tvista om, och kanske framförallt; varför?.

Har för mig ha sa nått i stil med "Bara för man har två bilar som kör i 100 km/h betyder det inte att de tillsammans kör i 200 km/h"… fast på engelska dårå…

… det har du förmodligen helt rätt i. Det finns för lite 2a världskrigsspel

Har för mig jag läste nånstans (insidemacgames.com kanske?), att det hade blivit fel med ett gäng cd-nycklar. För att spela singel behöver du dock inte nyckeln, utan kan bara trycka cancel för att lira. Däremot måste du kontakta aspyr för att få en ny nyckel och spela nätverk.

Vet inte hur amigan funkar, men kör med virtuella skrivbord med hjälp av gratisprogrammet Desktop Manager, finns på versiontracker.com och funkar kanon på min burk.

Hade 512 MB i min alu 15-tum tills för nån vecka sedan, nu kör jag med 1,25 GB. Största skillnaden märker jag just i Photoshop, men hela burken är roligare att använda när jag kör många tunga program samtidigt.

Marathon-serien och Wolfenstein 3D

Hade själv ett Ati Radeon i min gamla cube. Tyvärr blev den inte lika tyst längre. Ett tips är att spana in xlr8yourmac.com, de har artiklar om GeForce3 i Cube.

Rullar halvdant på min PB 1,25. Inställningarna får dras ned till botten för att vara spelbart.

Ursprungligen av Björnström:

Speedmania är en sponsor av forumet precis som Macoteket - 99mac skriver mer om LaCie produkter än om Speedmania som jämförelse (senast vi skrev om Speedmania i nyheterna var 2003-05-28).

UltraCool är en ny produkt som saknar motsvarighet på marknaden just nu och därför tyckte jag att den var intressant nog att skriva om - det finns gott om exempel på produkter som vi inte skrivit om på 99mac.

Det är inte någon hemlighet att jag driver flera bolag varav Speedmania är ett av dessa. Jag önskar att 99mac drog in tillräckligt med pengar för att vi skulle kunna ha en välavlönad redaktion som kunde sitta oberoende i ett rum och skriva spännande och trevliga nyheter - tyvärr finns inte dom möjligheterna ännu. Men det kommer på sikt.

Vad som är är seriöst eller inte är upp till var och en. Du har ju själv jobbat på lilla MacPressen som inte heller direkt kunde klassas som super-seriös enligt mig iallafall. Medlemmarna på 99mac är inte några dumskallar - jag tror alla kan dra sina egna slutsatser av vad du vill uppnå.

Ville inte uppnå något särskillt, var mest intresserad över hur du resonerar med tanke på att du tidigare skrivit att du funderat över just oberoendefrågan och det oundvikliga dilemma som din position utgör. Angående MacPressen vet jag inte vad du fann tvivelaktigt gällande pressetik, vad du i övrigt tyckte om tidningen är din sak.

Tycker det är lite ynkligt skrivet av dig att försöka förringa Macpressen på det sätt du skriver.

Själv hänger jag regelbundet på både macworld.se, 99mac.se och macnytt.se medflera sajter och tycker det är kul att det finns mångfald och tre helt olika stilar. En rejäl skillnad på det svenska Mac-communityt jämfört med bara ett par år sedan.

Och för att avsluta med lite feedback så hade du förslagsvis kunnat nöja dig med att placera din nyhet under Speedmanias sponsorforum för att slippa tappa i trovärdighet, för oavsett hur stort intryck du lyckats göra på Sveriges macanvändare, är jag övertygad om att många inte har stenkoll på vem som är vem i macbranschen.

Bara en liten reflektion. Var det inte snack om att försöka göra 99mac till en mer seriös nyhetssajt et cetera. Känns inte så superseriöst och objektivt att skriva en peppig nyhet på förstasidan om en produkt som sälj (till rabatterat pris för medlemmar) av samma person som driver 99mac.

Ursprungligen av Loranga:

Och i opensourcevärlden brukar just version 1.0 vara den första versionen som anses vara stabil för daglig användning. Inom Windowsvärlden brukar väl v. 1.0 vara det som spottas ut ur första kompileringen...

haha, klistrat till min citatlista

Blir nog igen i några månader (april-juni), gissar jag Född och uppväxt i stan, men numera på vifft lite varstans, just nu i sthlm.

…Garageband kräver inte dvd-brännare, bara vanlig dvd-spelare. Om man kollar på AppleStore:

600MHz G3 or faster required for GarageBand; G4 or G5 required for GarageBand software instrument.

DVD drive required to install GarageBand.

Håller med majk om iBooken. Sålde själv min iBook 700 (640 ram, 30 hd, combo, Apple care 1,5 år kvar) för 7000 kr. Hade den saknat Apple Care hade priset blivit tusenlappen lägre.

…har för mig jag tidigare hittade info om detta på http://www.nutek.se/