Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Django77

Django77

Medlem
  • Registrerad 2003-03-18
  • Senast aktiv 2015-01-26
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Django77 har skrivit i forumet.

1

Hej !
Tack för era råd. Excelarket skall användas som en rapporteringssida till myndighet (kommer inte ifrån det). Nu vet jag att jag skall lägga focus på Excel.
Hälsningar Dick

Hej! Jag har använt Filemaker mycket i jobbet under många år. Jobbar inom vården och samlar in en hel del statistik via FileMaker. Har numera uppgraderat till FileMaker 9 adv. När man sparar till Excel. Kan man på nåt listigt sätt spara till ett designat excel-ark och få fälten att direkt hitta rätt plats. Skulle vara tacksam för varje tips.
Hälsningar Dick

Hej!
Jag har använt mac sedan -89 i jobb och privat. Började med IICX , Classic II och kör nu Powerbook G4. I den offentliga sektor där jag har mitt värv blåser det sparsamhetens vindar och man vill ha rättning i ledet mot PC. Jag nyttjar även windows som Op-system där det är tvunget p.g.a specialprogram o dyl. Men med macen har jag aldrig några problem med utskrifter över nätverk och når elegant de servrar jag behöver. Jag kan ibland upptäcka att min mac är pålitligare över ett strulande nätverk när mina arbetskamraters pc:n krånglar. Men jag tycker också att det är mycket roligare och mer inspirerande att jobba med MAC. Privat använder jag iMac Globe, PowerMac G3 och Powerbook Pismo. I och med Mac OSX( UNIX) har ju nya kanaler öppnats till opensourceprogram och det är ingen hejd på hur roligt man kan ha med sin kära MAC. Med programvara som t.ex. FileMaker kan man också skapa ett bra samförstånd med sina windowskompisar.
DB

1