Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Znoken

Znoken

Medlem
  • Registrerad 2003-02-02
  • Senast aktiv 2011-04-24
  • Antal inlägg 59

Foruminlägg

De senaste inläggen Znoken har skrivit i forumet.

1

Kul idé! Alltid bra med folk att fråga. Sysslar själv med samma saker och frågor kommer upp hela tiden som man behöver svar på.

Nu verkar det ju som om 99 gänget kommer att dra igång 99webb inom en snar framtid så då har vi likasinnade ett forum att hysera på. Men fram till dess är detta kanon. Skall lägga till mig till listan på momangen.

Tror inte att du skall stirra dig blind på vad man kan göra för musik i de olika programmen.
Med lite påhittighet och fantasi kan du nog skapa det mesta i musikväg (kanske inte stora symfonier dåra) med både Reason och FL Studio. Tror snarare det är hur du arbetar i de olika programmen som du bör fokusera på. Iom att du skriver att du är en nybörjare så är det bara att ladda ned och testa de olika programmen för att se vilken du finner mest tilltalande. Tyvärr är Reason demots 20 min alldeles för kort tid för att man skall vara nöjd. Så fort man sätter igång och börjar experimentera så flyger tiden iväg. Men som sagt testa och lek runt i de båda så finner du nog svaret på dina frågor.

Denna då!
Gratis och väldigt lättjobbad

Länk

Var nog lite snabb där! Kunde ju ha börjat med att flytta över dll-filen till vst-katalogen för Cubase så hade det ju funkat fint från början.

Men tack för hjälpen ändå!

Laddade precis ned en demoversion av NI:s Absynth 2. Nu måste jag dock ställa en dum fråga. Hur kopplar man Absynth till ett sequencerprogram, som ex. Cubase SX etc? Funkar detta överhuvudtaget eller måste man ha något av NI:s övriga produkter för att få ut något av Absynth.

Någon som använder/använt Absynth som kan redogöra lite för hur det fungerar.

Måste dock säga att ljudet är helt otroligt "fett" (om man får använda sig av tonårssvenska ). Man får en sådan otrolig bredd och djup i ljudet som jag inte hört från någon annan mjukvarusynth/program.

Waveterm >> Sitter själv med en sida på spray och blev lite förbryllad när jag läste ditt inlägg. Har sett att de gjort om hela sin sida, och har inte loggat in sedan dess. Men jag testade precis och det tycks fungera precis som förr.

Kommer åt min sida både genom vanlig ftp (ws-ftp i detta fallet) och deras webbklient.

Säg till om du behöver hjälp så kanske vi kan kirra ev. problem tillsammans.

Ett tips är ju att använda kalkulatorn som finns i Windows. Den avancerade varianten kan ju visa både , hex, bin, oct, dec -tal.

1