Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lady Macbeth

lady Macbeth

Medlem
  • Plats Linköping
  • Sysselsättning Gift, en son 30+. Pratsam, fnissig, rätt trevlig. ;-)
  • Registrerad 2003-11-26
  • Senast aktiv 2018-01-13
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen lady Macbeth har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av hummel:

Det stämmer i Sverige, jobbar just nu i Abu Dhabi och där kostar dom 500 dirham per styck...

Aha! Jag förstår.

Ursprungligen av hummel:

Freestyle Libre kräver endast ett nålstick per 14 dagar. Appliceringen är helt smärtfri jämfört med att "pricka fingret" för blodprov.Det är en väldigt bra lösningen om än kostsam (2400:-per månad). Om En Apple Watch får glukosmätare kommer jag stå först i kön till butiken!

Två sensorer kostar enl Abbotts sida freestylelibre.se 1298:- inte 2400. Inte billigt det heller men nästan överkomligt... ?

Det är en retail-skiva, det var ett tag sen jag köpte ny dator. Powerbooken börjar bli gammal...

Ok, jag får väl tro er då. Måste ju ändå uppgradera t 10.5 eftersom paddan kräver det... (10.5-cd:n har legat o samlat damm ett bra tag redan.) Så då löser det sig säkert. Tack för hjälpen!!

Men jag har inte iTunes 10 utan 9.2.1 (som programmet själv med en dåres envishet berättar för mig.)

Menar du att iOS 4.2 kräver OS X 10.5 men 4.1 nöjer sig med 10.4.11. Det tycker jag låter osannolikt...

Mitt problem:
iTunes meddelar att det finns en nyare version av iPhones programvara (4.2). Glad i hågen klickar jag på Uppdatera och möts av en dialogruta med texten "Den här versionen av iTunes (9.2.1) är den senaste." Jag tror inte mina ögon!

iTunes måste alltså ha fått hjärnsläpp! Det är ju inte särskilt längesen jag uppdaterade till 4.1 och då var det inga problem.

Jag har startat om burken, ingen skillnad. Kommer inte på fler förslag till lösning så nu vänder jag mig till er: HJÄLP!! (Vill helst inte återställa iPhonen, men måste jag så måste jag.)

Specifikationer:
iPhone 3G m iOS 4.1, PowerBook G4 m OS 10.4.11, iTunes 9.2.1. (Jag vet, jättegammal Mac o gammalt OS X m m men jag har inte råd att köpa nytt. Särskilt efter att ha köpt en iPad idag... =D

Ursprungligen av clabbe:

har ni kollat nya utseendet på applestore, är det bara jag som tycker att rubrikerna knappt syns med sin vita färg, nu har jag inte glasögonen på mej men så suddigt ska det inte vara...

Jämför m USAs store, det fattas mörkgrå bakgrund till den vita texten på den svenska. Snart fixat med andra ord!

Ursprungligen av azral:

Att man sedan faktiskt har en Apple Store där detta problem redan är löst, (hos mig står åtminstonde priserna i SEK.)

Är det nån mer som får priser i SEK? Jag har det då inte! €, $ och £ är de valutor som dyker upp hos mig beroende på vilket lands store jag befinner mig i.

Har varit här snart ett år men aldrig tyckt att jag haft nåt att tillägga till några diskussioner, så jag har hållit tyst... Kanske inte helt likt mig... hehe

Har varit Macen trogen sen 1988 när jag köpte min första Mac, en SE. Sen dess har jag haft SE 30, PowerBook 170, Quadra 660 AV, iMac rev C, iMac 15" och nu senast en PM Dual 1,25 som är heeelt underbar! Har nyss köpt mig en iPod 40 Gb, typ 3 dar innan de nya kom... Strunt samma, jag gillar min iPod iallafall!

Nu har jag klarat av inlägg 1, bara 24 kvar tills jag får lägga in min egen avatar... Suck!

Senast redigerat 2004-10-19 16:22
1