Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Klintan

Klintan

Medlem
  • Sysselsättning .
  • Registrerad 2001-06-07
  • Senast aktiv 2014-09-29
  • Antal inlägg 76

Foruminlägg

De senaste inläggen Klintan har skrivit i forumet.

Kolla dina mailinställningar.
Kolla din iPhone också.

Det verkar vara Touchoshima skärm, det är nog bra.
På 5:28 säger han nigganigga, det undrar jag vad han menar med.
Bättre kamera, bra.
Större skärm, bra.

Ursprungligen av Drakfot:

Skulle återmontera vindrutetorkaren så slant den till, eller något åt det hållet, så hela rutan sa "knäck". Ser ut som en mindre olycka nu :/
Men men, skall ringa runt lite imorgon och se vad som händer.

Haha, jag har gjort samma sak. Snacka om att man blir förbannad.
En annan gång var jag redan förbannad, fast på radiosändaren (som var värdelös) och slängde fram den på instrumentbrädan. Det var inte så att jag tog i, mer langade fram den var på ena batteriet studsar ur och spräcker vindrutan. Då blev jag så arg att jag var nära hjärtattack...

Ursprungligen av Mymac4ever:

Macsales/OWC har en hel del TB-lösningar
http://eshop.macsales.com/shop/Thunderbolt/

Tackar

Min iMac har ju bara Thunderbolt och USB2 så antingen lägger jag en massa krut på en TB-USB3 adapter och kör USB3 eller så kör jag TB direkt. Eftersom jag tänkte lägga systemet och programvarorna på den externa disken är det ju aktuellt med SSD eller SSHD. Men jag kan inte lägga 1000 på en 1tb TB disk... Jag behöver kreativa realistiska lösningar på en ekonomisk extern systemdisk helt enkelt.

Jag menar SSHD. Hybriddisk.

Har en iMac mid 2011 som ska få köra lite 3D studiomax i Bootcamp framöver. Med tanke på rendering osv funderar jag på om en TB SSD eller HDSSD skulle kunna snabba upp tillvaron? Tänkte isåfall lägga Win och 3D sm på SSDn och endast dumpa färdiga proj på hdd. Jag har 16gb ramminne och 3.4Ghz i7.

Mid 2011 har inte USB3. Vad tror ni, blir det bättre fart på burken? Hårddisk behöver jag iallafall därav tankarna på combodisk.

Jag har Gogglat som en hackspett på fultjack på ämnet. Tyvärr är jag lika duktig på nas/das som att uttrycka mig, men jag hittade en stor stinkande hög av klagomål på Drobo. Ganska många returer på Drobos som käkat diskar. Det skulle kunna bero på WD Green 3tb diskar men den infon fanns inte alltid. Så, enligt mig ska man alltså akta sig för Drobo och WD Green 3tb diskar. I övrigt har jag ett par WD Studioedition från stenåldern och dom har funkat toppen och WD är varmt välkomna hem till mig alla dagar i veckan.

Ursprungligen av lappen71:

Varför då? Finns lösningar på dagsaktuella problem i dom också.

Ja, som den här tråden till exempel.
Jag ville ha fisk till middag och fick en näbbgädda.

Ursprungligen av ne100:

Kanske för att det är en 6 år gammal tråd.

Trodde man raderade döda trådar.

Ursprungligen av Björnström:

Ville bara tipsa om att det pågår en intressant diskussion om billig/bra RAID-lösning för Mac på FCPUG.se: http://www.fcpug.se/showthread.php?p=5454

Ursprungligen av lappen71:

Är detta lagligt?

Det verkar som det:
"Privatkopieringsersättningen kompenserar den kopiering som rent faktiskt sker och som de facto kan ske, exempelvis från radio- och TV-utsändningar, dvd-filmer eller cd-skivor och det är således den kopieringen som ersätts genom kompensationssystemet."
- Copyswedes hemsida.

Ja, då blir det mer kabeldragning då da. Det funkar nu, men det spökar...

Dum fråga men eftersom jag inte har kontaktdon eller tång blir det ganska många meter extra ip kabel, hur mycket påverkar det?

Ursprungligen av kenjon:

Bara att koppla ihop. Ställ dem i bryggläge.
WANporten ska du inte använda annars.

Ska det verkligen funka att dra kabel från fibermodemet till en Airport. Från den går en kabel till dator och en annan till Asus routern???
Det låter fel och det funkar inte just nu. Jag når internet via kabel men Asus sänder inte. Misstänker att Asus måste ligga före AP i ordningen men någon som vet bättre säger att det inte behövs. Hur bra han vet vete 17...