Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mikael S

Mikael S

Medlem
  • Registrerad 2003-09-17
  • Senast aktiv 2018-04-23
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Mikael S har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Kristofer:

Det kan du om du använder Firefox. Den använder googles jag-har-tur-funktion.

Och det är en underbar funktion, som jag saknar nu när jag försöker gå över till Safari. Är det någon som vet om det går att få till motsvarande i Safari också?

Jag fick inget kvitto med leveransen av min ipod mini. Jag har för mig att jag läst något inlägg om att kvittot skickas separat men hittar inte det inlägget nu. Någon som kan bekräfta ?

Om du använder sökfunktionen och knappar in "volym" så kommer du hitta en massa trådar om hur man tar bort volymbegränsningen

Ursprungligen av raZmus:

SIBA har ett ansvar enligt konsumentköplaget och det är egentligen de som ska stå för såna saker. De har rätt att försöka reparera den 3 gånger och fungerar inte det har man rätt at t få pengarna tillbaka eller en ny vara. Så säger konsumentköplagen (som dessutom gäller 2 år).

Ja men detta gäller endast fel som redan fanns när varan köptes (tillverkningsfel). Under de första 6 månaderna måste säljaren vissa att felet inte fanns där redan vid försäljningen och därefter blir det du som köpare som måste bevisa att felet fanns där redan vid försäljning. Inte alldeles lätt alla gånger.

En försäkring täcker däremot skador som kan uppstå genom att man tappar produkten i golvet eller råka hälla vatten på den etc.

Att påstå att försäkringar som säljs via Siba etc är onödiga är sant förutsatt att man har en hemförsäkring med allrisk/oturs/drulle-tillägg (namnet varierar mellan olika bolag). Men en sådan försäkring har oftast en självrisk på 1000-1500 kr och dessutom brukar de räkna ner produktens värde pga ålder etc.

Ursprungligen av Magge:

När jag väl hittar ett telefonnummer till apples huvudkontor i Sverige, då JÄVLAR!!! På ett seriöst företag får det inte gå till så här. Någon ska få smisk!

http://itfolk.idg.se/person.asp?n=oscar_bjers

Ursprungligen av Erty:

Den kostar iofs 500 och har visst självrisk (200) men den är fortfarande extremt bra

Priset på försäkringen beror på vilken modell du köper:

40 gb 519 kr
20 gb 439 kr
mini 359 kr

och självrisk 190 kr.