Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
keeeka

keeeka

Medlem
  • Sysselsättning En go o glad grabb
  • Registrerad 2004-09-12
  • Senast aktiv 2009-07-27
  • Antal inlägg 127

Foruminlägg

De senaste inläggen keeeka har skrivit i forumet.

Jag la en beställning i början på veckan. Värstingmodellen av 13tummaren blev det. tillsammans med en skrivare och en iPod touch. Man fick ju i princip dem på köpet så jag slog till. Förutsatt att man är student.

En lustig grej var dock att det var uträknad leveransdatum den 20 men de hade skickat den igår. Så jag är bara nöjd. :cool::cool::cool:

Döp filmerna och dess respektive text till samma namn. Starta exempelvis programmet Nero, välj Data cd/ Data DVD och pula in filmerna där. Du måste ha en spelare som spelar formaten Divx/xvid, annars blire inge film. pussO:-)

Jag söker en låt men dock ingen reklamlåt... det är en remix på ushers yeah... han sjunger men melodin är kelis låt trick me och khias lick it... ngn som vet va de è???

EDIT: khia - my neck my back ,yeah - usher, kelis - trick me <--- dom låtarna...

verkar gå bra med itunes för apple..

japp och min mamma!

Posta en bild snälla!!!!

klicka här är allt jag kan säga...

orka svara på 9888 28829 st sånna här inlägg hela tiden.

som sagt... som det skrivits mycket förr p åforumet. jag citerar:

Citat:

Mjae... Det är lite som damen med tvättmaskinen: hon tvättade i bäcken med en sten, men sparade pengar till att köpa en ny tvättmaskin. Varje år åkte hon in till byn och tittade på tvättmaskiner. Men varje år sa försäljaren: "Men om du väntar lite kommer det en ny modell och den är sååå mycket bättre!" Damen dog stenrik. Men utan tvättmaskin....

Jag tror egentligen det handlar om vad man vill ha och när man vill ha det! Visst, hade jag väntat ett år med mitt sportbilsköp hade jag fått 300 hästar istället för 280. Men skillnaden är att jag har haft jäkligt roligt ett år extra i mitt liv. Tiden går än så länge bara åt ett håll.

Ta du och titta på en iPod Video: är det vad du vill ha så skall du handla den! Dessutom börjar det nu komma både tillbehör, know how och coola program till den. En ny kommer att lanseras, när vet vi inte oavsett. Och då kanske den har sina barnsjukdomar. Och den hinner du knappt packa upp innan version 2 lanseras. Och så står det inte länge på förräns....

Jag är supernöjd med min Video-pod (i svart förstås eftersom jag mest kör PC...). Jag var lika nöjd med min förra iPod monokrom trots att iPod Photo kom bara några månader efter jag köpt den.

Det enda jag är lite missnöjd med är att den, precis som alla iPods (?), är lite repkänslig. Men jag har skyddsplast på så det går ändå. Att kolla på ABC-news med bild via podcasting är en höjdare när man är ute och reser (tåg, flyg, hotell mm). Att kolla på långfilmer tror jag inte riktigt på, men TV-serier, nyheter, motormagasin (Top Gear tex) samt musikvideos är helt perfekt. Utbudet bara växer och växer!

svårar än så är det ej! puss

instämmer ovan... köpte min i cali!! funkar hur bra som helst!!!

Googla på programmet iArt... funkar hur bra som helst.... google, altavista, ginza.se, cdon.se finns det ju osså...

Orka... vill han "förstöra" sin garanti så visst... här har du länk iaf....clickme

jag ansvarar inte för vad du gör med din pod...

Har inte hunnit med videora än men kolla här kanske du kan hitta svar!? KLICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

verkar som om att länken inte vill sig... sök på videora iaf.. så får du fram mycket...

Ursprungligen av Hanif121:

Jag har en ipod photo 40 gig och min kompis lyckades koppla ipoden till en vanlig högtalare som en inte anpassade till ipode,,

vet någon hur man gör?????

kopplade han direkt till en högtalare? utan strömförsörjning och superhack så är det bra. Däremot är det bara köra AUX...line in. skaffa en fin kabel från clas eller dyl.

så har då jag gjort när jag kopplat till stereo.. vilket du kanske menar? eller om det är denna->

Pm:ade en kille ang batteri tidigare och han gav mig detta tips...

Citat:

jag laddar mitt batteri precis innan det dör. man ska undvika att ladda ur batteriet i sin iPod. o det är bra för batteriet att bara ladda lite ibland. däremot ska man helst ladda batteriet fullt minst en gång i månaden. allt beror ju på hur flitigt man använder sin iPod. jag använder min till ALLT. jag lyssnar aldrig t.ex. på CD's längre. jag kör ALL musik från min iPod. o det är många timmar om dagen. jag har alltid min laddare ikopplad så ofta jag kan, men ibland så låter jag den nästan ladda ur sig. det funkar skitbra o jag har fortfarande grymm batteritid!

har kört på den stieln med mobil ipod osv.... verkar vara stabilt...:D

Sök på forumet så får du en massa svar... kolla här...
Mitt tips till dig är att kolla här!