Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pepparkaka

pepparkaka

Medlem
  • Plats Skövde
  • Registrerad 2005-03-17
  • Senast aktiv 2021-07-04
  • Antal inlägg 450

Foruminlägg

De senaste inläggen pepparkaka har skrivit i forumet.

Ser ut som att jag ropade hej för tidigt. Nu är delete inte där igen. Sitter med Safari 6.0.1 med osx 10.8.2.

Är du inloggad och auktoriserad på itunes? Du kan ladda ner dina köp i itunes store från köpt sidan så du behöver inte föra över program från iphone till dator.

Gott! Tog och letade på fel ställe . Man tackar.

Den nya iMacen skall ha en mindre reflekterande skärm, detta gör mycket nytta speciellt när det kommer till dessa stora skärmar, om du inte behöver en dvd-läsare skulle jag satsa på den nya modellen.

Hittade inte radera på mitt eget inlägg inom 1 minut. Kan en bild läggas upp var radera skall hittas? Eller har det försvunnit igen för vissa?

Bästa är väl att apple äntligen börjat ge oss större skärmar med minde reflektioner. Ser fram emot att se denna i verkligheten och en rullning över hela produktfloran.

Varför måste användaren ha lokal administratörs rättigheter, har du program som kräver detta?

B&W har kommit med 2 nya airplayhögralare förrutom zeppelin air, A7 och A5.

Home Theatre, iPod & Hi-Fi Speakers - Bowers & Wilkins | B&W

Ursprungligen av pmarriott:

Du bör inte använda din TimeCapsule disk för både Time Machine och som extern disk. Time Machine funkar bäst om den får ha disken för sig själv.

Har en timecapsule 2GB själv, har 1,18GB kvar efter timemachine OCH lite behövliga filer. Funkar fin fint. Den sparsebundle för min ensamma macbook pro på 500GB som time machine använder på time capsulen växer av sig självt och mår bra. Kör på bara. Det är bara ur säkerhetskopieringssynpunkt som jag skulle ha invändningar på att lägga alla filer på en hårddisk.

Den externa hårddisken skulle jag använda direkt kopplad eller påhängd på time capsulen som sekundär säkerhetskopia ifall själva programmet timemachine buggar ur och du inte kan på ett enkelt sätt använda kopian på time capsulen. Använd gärna någon molntjänst tillsammans också för filer. Man kan nästan aldrig ha för många kopior av det där fantastiska fotot på barnen.

Varför du får långsamma överföringar kan bero på att du kör usb + trådlöst + att time machine kan strula om du kopplat den externa mot time machine och flyttar den externa kopplingen från direkt usb på dator till nätverksdisk. Sedan finns det en drös med buggar på gammal mjukvara som gjorde att trådlös time machine var seeeeg första gången. Har du uppdaterat din mjukvara på timecapsulen och i datorn?

Senast redigerat 2012-10-09 22:41

Om du vill ha annan svensk rättstavning och synonymordbok så finns det plugins till openoffice. Tyvärr har jag inte hittat något mer för pages.

Tillägg

Ursprungligen av Kajan:

iPhone 4 + iOS 6 + Volvo modell -11 någon som vet? Vågar inte själv uppgradera endast pga detta...

Har du kikat på jagrullar.se?

Äpplet - Dock - Dockinställningar - Bocka av Visa indikatorer under öppna program.

Är hon fortfarande auktoriserad på itunes har för mig att jag sprungit in i den muren en gång? Annars kan du alltid köra en rövare och ringa Apple support och höra om de kan hjälpa dig.

iPhone 4S med IOS 6 funkar bra med blåtandsströmning och Volvo modell -12. Om du behöver blåtand så är det nog enklast att nedgradera tills problemet är löst.

Senast redigerat 2012-10-07 18:08

Se över prestandaguiden här på forumet, kan vara värt att kolla om pengarna skall läggas på en billig snabb ssd, finns flera för en tusenlapp eller under nu.

http://www.99mac.se/artiklar/2872-ge-liv-gammal-macbook-pro.html