Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mumsebell

Mumsebell

Medlem
  • Registrerad 2005-09-13
  • Senast aktiv 2019-10-06
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Mumsebell har skrivit i forumet.

1

Sitter och försöker mig på att förstå Imovies och det funkar ganska bra tills jag skall spara eller publicera min film på Youtube.
När jag skall lägga upp min film som är 31 minuter lång så fyller jag i alla uppgifter för att få access till Youtube men nekas att lägga upp filmen på grund av att den är längre än 15 minuter. Dock så har mitt konto tillåtelse att lägga upp långa filmer, den längsta är nog 93 minuter. Hur kommer jag runt detta?

När jag senare gav upp detta så ville jag spara mitt projekt och väljer då att slutföra projekt under arkivfliken men då blir kvalitén automatiskt 1080p vilket känns onödigt för min 720p film. Men jag valde detta ändå och efter 8 timmars jobbande kraschade Imovies ändå. Datorn är en mac mini med 8gb minne.

Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig med dessa två problem?

Senast redigerat 2012-07-18 11:29

Hej, jag har idag beställt min första mac och det blev en mini 2,3Ghz med 2gb ram som skall uppgraderas. Passar dessa minnen bra i den senaste minin eller finns det bättre minnen?
WEBHALLEN.com - Kingston 4096MB DDR3 PC3-10600 1333MHz (KTA-MB1333/4G) (SODIMM) (Apple)

Tack för infon, får nog kanske leta upp en annan dator och se hur det funkar där, men det är oerhört frustrerande att vara låst till endast ett program för att synka som inte fungerar...

Glömde skriva med att jag började med senaste X64 versionen, 10.3.1. Prövade även att återställa en av mina touchar till fabriksinställning, men det det hjälpte inte. Med min Nano funkar fint varjefall! Konstigt fenomen det här!

Hej, det ligger 4.1 i båda Ipod Toucharna.
Jag har prövat Itunes 9.0.3, 8.2.1, 8.0.2, 8.1.1.

Hittar ingen tråd som bekriver mitt problem så jag skapar en egen. Finns det redan en som hanterar min problematik så länka gärna!

Har köpt en ny dator och som körs på W7 X64 och har installerat senaste versionen av Itunes 10.3.1.55 för just X64. Kan utan problem ansluta och synka min Ipod nano första generationen. Men äger även en Ipod touch 2g och en Ipod touch 3g som inte går att synka:
Denna text dyker upp:

Jag har försökt att installera flertalet äldre versioner av Itunes med samma resultat, även försökt med X86 versionen men detta går inte alls.Hur skall jag bära mig åt? Har även försökt återställa min Ipod touch men det blir samma symptom. Någon som har något tips?

En liten fråga, äger sedan några dagar en Touch G2, men det verkar som om inte reseladdarna ifrån förra generationen funkar längre. Någon som kan tipsa om en som funkar? Får bli ifrån applestore annars.

1