Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Anders Löfström
  • Namn Anders Löfström
  • Plats Täby
  • Sysselsättning [email protected]
  • Registrerad 2005-10-11
  • Senast aktiv 2021-09-07
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen Anders Löfström har skrivit i forumet.

Dom ser ut som i norden, jag har laddat min iPod i Volgograd (fd Stalingrad)

Inte för att jag är en expert, men kan detta hjälpa er att förklara förlusten av minne i vista tro ?

http://www.vistaclues.com/reader-question-maximum-memory-in-32-bit-windows-vista/

"unge" Herr Pihl är 40 år, han gick i en parallell klass till mig, så jag vet vem denna tomte är

Jag använde denna site, http://www.ipsparcel.com/register.cfm kostar inget att regga sig och har man ingen avsikt att skicka något "hem" så är det med det Jag använde även det fax nummer som jag fick till iTunes kontot, då man behöver ange ett telefonnummer (i rätt format) när man skapar sitt konto.

Du behöver ett iTunes giftcard som gäller för USA, med detta skapar du ett iTunes konto för USA (du behöver även en amerikansk adress, detta kan du skapa på någon av alla siter som vidarebefordrar post). På detta sätt slipper du ange kreditkort (om du nu inte har ett amerikanskt dylikt).

Jag var på en av kanarieöarna i december, alla dessa strandpromenad affärer säljer dessa, bland annat iPod Nano "kopior" den senaste generationen, för cirka 65 euro, en riktig äkta kostade 129 euro på fina varuhuset i huvudstaden.

Hej hopp
, egentligen är detta en "test av produkt" tråd, men den är aktiv och jag har googlat och även sökt här, utan att hitta det jag är ute efter, så jag lånar den lite
Jag har just nu en Linksys router, men är inte helt nöjd, tittar därför på den här routern som testas, vad jag vill göra är att styra ett fast internt ip(säg 10.0.0.2) till en specifik mac adress, samt även öppna specifika portar till den fasta ip adressen, jag kan göra det precis som jag vill i min trådbundna netgear, men den är ju som sagt var trådbunden, den går iof att komplettera med en trådlös brygga, men det blir nog med sladdar ändå. Det är min ip-telefoni dosa jag vill tilldela en fast intern ip.

En länk med beskrivning av det du är ute efter (nästan), http://gemal.dk/blog/2004/02/19/backup_your_imap_mail/