Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
minimunk

minimunk

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-11-02
  • Senast aktiv 2007-11-26
  • Antal inlägg 84

Foruminlägg

De senaste inläggen minimunk har skrivit i forumet.

Nagon som lyckats fa igang tv out for bilder? I installningarna for film sa finns det ju tv out,men jag hittar inget for bilder...? Btw. Hur far jag svenska bokstaver pa tangetbordet i touchen, och hur gor man ett enterslag?

behåll 99Pod.se-loggan som ni har nu. Den är snygg och bra!

Underbart. Nu när de äntligen börjar få bukt på fildelningen och folk börjat köpa sin musik istället - ja då vill skivbolagen höja priserna. Hur många gånger ska de göra samma mistag och obefogat höja priserna till orimliga nivåer? Hur många gånger ska de börja gräva på sin egen grav innan de kommer ner på jorden och inser att även de måste rätta sig efter marknaden för att konsumenterna inte ska köra över dem med gott samvete?

Man kan även köra igång ett bildspel och välja en spellista med låtar som körs till bildspelet.

Ja det går. Skapa bara mappar i den mappen som ipoden ska synkas med. Sen får du låta alla bilder ligga kvar där, så tar den inte bort något från ipoden. Observera att du alltså väljer en mapp som den ska SYNKA med, alltså göra en kopia av. Tar du bort något där, försvinner det även på ipoden.

"Den erfordrade mappen iTunes kan inte hittas eller skapas." - Låter som problem med rättigheterna. Vad har du för operativsystem? Är du medlem i någon form av domän där du ärver rättigheter och grupprinciper från en domänkontrollant?

Ja. En långfilm kan ta flera timmar.

Nix. Jag har inget sådant problem, men å andra sidan förstår jag knappt vad du menar

Ursprungligen av allanos:

Ipod 60 gig är ju hur onödigt som helst den laggar ju upp sig omman har fler än 1000 låtar och man kan inte se än mer än 2,5 simpsons avsnit innan batteriet dör så vad är meningen att köpa ipod 60 gig ??

Jag har 1340 låtar och den laggar inte ihop alls. Batteritiden kan jag hålla med om, men bättre att kunna se 2 simpsonsavsnitt under en lång tråkig tågresa - än att inte kunna se något. Då har man ju iaf dödat någon timma och tågresan blir mycket lättare att ta sig igenom.

Avinstallera allt, inkl itunes. Och installera sedan om allt igen. Så gjorde jag. Det funkade perfekt.

Nej. Det finns inget sätt. Du får helt enkelt skippa porren i ipoden.

Får du ljud? Ingen bild, vad blir det då, svart?

Hur kan man vara så naiv att man väntar till jul och hoppas på att få en ipod? En sån självklarhet som att man ska ha en ny cool ipod låter sig inte vänta, det är därför jag själv beställde mitt exemplar samma dag som den släptes