Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
_themusicas

_themusicas

Medlem
  • Registrerad 2005-11-09
  • Senast aktiv 2007-09-09
  • Antal inlägg 77

Foruminlägg

De senaste inläggen _themusicas har skrivit i forumet.

Ursprungligen av _themusicas:

borde man ha nåt fodral till för det borde väl bli fingeravtryck på displayen när man har fingret där hela tiden eller vad säger ni? och för repor osv..?

detta skulle vara ett under om det gick men tror ni man kan spela upp musik osånt på denna utan att man sätter i några hörlurar?:)

ingen som har någon aning?

borde man ha nåt fodral till för det borde väl bli fingeravtryck på displayen när man har fingret där hela tiden eller vad säger ni? och för repor osv..?

detta skulle vara ett under om det gick men tror ni man kan spela upp musik osånt på denna utan att man sätter i några hörlurar?:)

Ursprungligen av Adrian B:

Det fungerar precis som på iPhone antar jag, dvs alldeles utmärkt. Om det finns ett öppet trådlöst nät frågar den om du vill använda det. Annars går du in och väljer något av de låsta näten som finns och fyller i lösenord. Lösenordet sparas förstås, så du kan byta mellan olika låsta nät fram och tillbaka.

detta med trådlöst nätverk kan jag inte så bra... men alltså om man sitter i skolan ex o vill gå in på internet måstedet finnas ett trådlöst nätverk i närheten för att det ska funka eller funkar det med safari? och om det finns ett trådlöstnätverk i närheten måste man bli medlem osv betala osånt med då?
skulle uppskatta om nån kunde förklara detta med tanke på att jag inte använt det så mycket innan..:)

går de itne köpa på nätet då i sverige?

verkligen ingen som vet ;/

Är det någon som vet var man kan köpa detta superman fodralet. Har sökt på flera sidor men inte hittat någon websida som säljer det. Uppskattar om ni hjälper mig och hitta ett spelar ingen roll till vilket pris.

alltså i formatet 640x480, o då är detalla sorters musikvideos ex.. alltså liknande av vad som finns i itunes musicstore om man laddar ner en musikvideo där ifrån i samma kvalletet o format

Hej
Är det nån som kan nån bra sida där man kan ladda ner musikvideos i HQ format, i liknande format som de e på iTunes när man köper musikvideos från U.S. store?

detta funkr inte på ipod video eller?

ex en bild iställer för de vita

finns de program som är enkelt att använda där man ex kan lägga in en bakrundsbild i ipoden när en låt spelas ex...?

Ursprungligen av rhcp:

Vad har du för slags Ipod?

förra årets ipodvideo..

Ursprungligen av petern:

Hur hämtade du bilden från början? Med iTunes inbyggda funktion?

jah o efter de så visadesinte dom mer :/ .. men när ja lägger i nya låtar med albumomslag ffårn itunes nu så visas de men inte de ja tidigare gjort..

Ursprungligen av joakim123123:

för mig så syns bara vissa av omslagen på ipoden, men alla i itunes, har testat att ta bort och göra ny men funkar inte! Det är just vissa låtar. Till exempel, jag markerar alla i Album 1, alla 12 låtarna. Sätter en bild till alla, alla har en bild i iTunes. På iPoden sen har endast låt 2-11 bild, och detta händer även av ett helt band/album ibland!

liksom va kan de bero på ? ingen av alkla tusentals människor i detta forum som veT?