Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
larsa88

larsa88

Medlem
  • Registrerad 2006-01-08
  • Senast aktiv 2010-06-17
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen larsa88 har skrivit i forumet.

Tack så mycket för hjälpen, funkar fint nu. Det som gjorde susen var en återställning med gemet, eller i mitt fall en gammal gitarrsträng ;P

Det kanske är en väldigt bra fråga, hehe.
Vet inte exakt vad du menar men airport är på iaf.

Hej,

Köpte mig precis en Airport Express. När jag pluggar in den så lyser den stadigt gult tills den börjar blinka gult. I handboken står det då att jag ska använda mig av airport verktygen för att ta reda på vad som är fel men, den syns inte där. Det står att airport verktygen inte kan hitta några trådlösa apple enheter.
Är det något fel på min lilla adapter, eller har jag gjort något fel?

Jag sitter på en Macbook med airport extreme 802.11n så det ska ju funka...

Hjälp?

Jag har fått upp samma fönster ett tag nu. fast i safari. men bara på en speciell hemsida, väldigt oregelbundet. Inte varje gång jag går in på den men kanske var femte. Väldigt irriterande. iaf så hjälpte det att ta bort tömma cache o cookies.

Det här kommer låta väldigt oseriöst men jag behöver hjälp. Måste veta vad den här koden som är skriven i flash gör, och dessutom ska det finnas fem fel i den. Vet inte om nån vet svaret eller om nån känner för att svara, men det vorre grymt om ni gjorde det!

Function randomize { /* så här kan du lägga till förklaringar över
flera rader utan att koden går sönder*/
randNum = int (math.random()*60);
}
function evalRand(num, count){
for(s=o; s<=count;) {
if(num == myArray[s]) {
return -1;
}

tror att jag har ett liknande problem (beskrivet i en annan tråd) skulle va härligt om någon förklarade vad "arkivera/installera" innebär, låter som att det är värt att testa

Vet inte exakt, en relativt tidig modell, den kom levererad med os x 10.3, ingen kamera i skärmen, inge front row...

tjenare!

En polares iMac G5 har hamnade i trubbel för ett tag sen. Den tog två timmar på sig att starta och ibland staratde den inte o fläktarna tjurade något vansinigt också. Vi bestämde oss för att bästa lösningen var att köra om den från början, startate upp från instalationsskivan och raderade disken o fixade nytt system.

i en dag funkade den jättebra men sen ville den inte vakna ur vilan, när vi sen tvångsomstartade den så hittade den inte hårddisken. Vi upprepade då proceduren men samma sak hände igen när vi satte den i vila. Då gjorde vi samma sak igen, den här gången finns det inga planer på att sätta den i vila, utan vi låter den stå på eller stänger av den.

vad tror ni är problemet? körde ett hårdvarutest och allt va fint men nått fel måste det va?

tacksam för alla småknep ni har på lager!

Ursprungligen av boris91:

Du måste skriva om texten också, engelskan där är läskig.

haha fullt medveten, dock inte jag som skrivit texten, så whatever ;P

ok, då ere väl bara att göra om allt då, tack för hjälpen iaf

så i stort sett måste jag göra om allting om jag vill att den ska funka i explorer?

sökvägarna är korrekta. Det som inte fungerar är länkarna. Sidan består av massa länkade bilder. När man klickar på en länk dyke ren film upp som är kodad i flash. problemet är att på pc syns inga bilder, förutom dom som inte är länkade. det måste därför vara fel på länkarna. Här är en länk till sidan.

http://1-1-5-30b.o.sth.bostream.se/~39an/

länken är bara tillfällig...

Som rubriken lyder. jag har lagt ner en större tid på att bygga en hemsida. I safari, mozilla, explorer på mac, funkar den. Men den funkar inte i någon webläsare på pc.
Jag har använt mig av GoLive och kodat vissa delar själv. Använder mig även av lite javascript. Hur ska jag göra för att felsöka?
Enligt mig är det inga fel på koden, och det borde det inte vara eftersom den funkar felfritt på mac.

Tacksam för all hjälp jag kan få.

Nu har jag levt tillsammans med ett trasigt iTunes allt för länge. Pogrammet håller på att driva mig och min iPod till vansinne. Sålänge man använder programmet utan ipoden funkar det bra, (förutom att nya versionen är otroligt ful).
Vidare till problemet - Varje gång jag ska föra över mer en 1 låt hänger sig iTunes, varje gång jag ska spela upp en låt från iPoden genom iTunes, hänger sig iTunes.
Ok, tänker man, tvångsavluta, men nej, det går inte, programmet är fortfarande öppet. Aha tänker man, starta om datan. Går inte heller, för att datan inte kan avsluta iTunes.
Det hela slutar i att jag håller in strömbrytarknappen och får min kära data att må dåligt och antagligen skada den mer och mer för varje gång det händer. Både jag och min dator "The best mac in the world" vädjar till experterna här på 99mac!

Hjälp oss!