Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
TheGooch

TheGooch

Medlem
  • Registrerad 2006-09-06
  • Senast aktiv 2008-03-19
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen TheGooch har skrivit i forumet.

Om du testar att lägga över menybaren och dockan i den externa skärmen så att den blir huvudskärm, då bör det funka. Jag hade samma problem ett tag nämligen, nu tror jag de funkar för mig. Se till att ha pekaren i fönstret du vill ha front row också, den kan spela roll har jag märkt.

Jag skrev en 3 sidor lång ansökning till ett stipendium, senare på kvällen när jag skulle öppna dokumentet fanns det inte att hitta någonstans. Jag upptäckte att när jag tänkte spara dokumentet i .doc istället för .docx så råkade jag spara i malltypen .dot. Kan jag på något sätt återskapa mitt dokument nu, i så fall hur?

jag tror inte du får de nya om du reklamerar de gamla, ska du ha dom får du betala för dom men köp nårra in ear som nån föregående sa, låter bättre

jag har inte lyssnat mycket med de gamla men jag har en kompis som har de äldre hörlurarna och jag kan hålla med om att dom e skitsnygga men de låter inte jättebra, men jag har iaf köpt den nya G5:an och dom nya hörlurarna e skitsnygga dom me o låter bättre enligt mej, sitter skönt också, finns nu en snudd av bass i vissa låtar, men om dom e värda så mycket pengar vet jag, det är upp till dej.

jag har precis fått tag på en sån AV-kabel o testat visa i tv:n, bildspel blir skitbra, mycket bra upplösning, men film o sånt är en helt annan sak då filmerna är konverterade till ett format som är litet och passar iPoden, men om du pallar att se på nått som ser ut som en VHS-film så skaffa en AV-kabel att se film med genom iPoden, men för bildspel är den helt suverän.

me tanke på hur repig din iPod var som du sa, då är det inte säkert att de tar emot den, men om de nu gör de för att "laga" den då får du en helt ny bara

om du har en död pixel då lyser en pixel i samma färg hela tiden, allatså samma prick hela tiden.

iTunes 7 har ju fått Gapless Playback och därför gör den som du beskriver, bara låt den göra det.

ja kommer vi överhuvudtaget kunna få tag på serier o musikvideor här, moviestore ska iaf öppna 2007 men serier o musikvidoer när fan kommer de o trailers

jag köpte den nya g5:an några timmar efter att den släppts, jag beställde den med gravyr o de stod 5 dar ca men kan de stämma att den först kommer den 29 sept

Nya hörlurar dessutom som förhoppningsvis presterar bättre ljud än de förra gjorde!

Jag har också köpt en men för mig stid det att den skulle komma om ca 5 dagar! 80gb då asså, fan de va värt att vänta en vecka!

Kommer den komma till sverige inom några dagar tror ni, va tror ni dessutom den kommer kosta här

då får ja väl vänta så LÅNG tid kommer den kosta mycket mer här

när kommer man kunna få tag på dom i sverige då, jag skulle egentligen beställa en 60gb förra veckan men väntade till idag för att se vad dom skulle lansera, men när kan man få tag på dom här?