Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pulse82

Pulse82

Medlem
  • Registrerad 2006-09-11
  • Senast aktiv 2008-03-04
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen Pulse82 har skrivit i forumet.

Jag laddade min över natten. Lät datorn vara på och iTunes vara på ( Har en PC )
Vaknade, stängde av iTunes genom att klicka bort min ipod, sen dra loss kabeln och dra till jobbet.

Nu 8 timmar senare är batteriet totalslut.

Jag har hunnit lyssna på musik en stor del av de 8 timmarna, och 30 minuter FamilyGuy också. Om detta kallas för battertid a la "22 timmar musik/5 timmar film" så tror jag inte de stämmer nånstans.

Finns de rätt och fel sätt att ladda ipodden eller? Märkligt att det är så många som har samma problem.

Nu har jag gjort allt som de stod på sidan och så. uppdaterade till 1.1.2 och så, men en sak har ja märkt. "Installer" har försvunnit från touchen ..ser den inte då den va bredvid Kontakter.

Hur vet man om den är jailbreakad eller inte, och var kan man ladda ner themes, spel, program till touchen?

Senast redigerat 2007-11-28 22:47

Tack.

Nu märkte jag att jag har 1.1.2 och inte jailbreakat, läser genom MaxxUS text och de första som står är att man ska ladda ner version 1.1.1 och 1.1.2 från sidorna han skriver.

Är det genom ipoden man ska ladda ner dom eller genom min PC? För när jag tar bort .zip så får ja error om att de inte går att ta bort filändelsen.

När man går ner från 1.1.2 till 1.1.1, förlorar man all info på ipoden då ?

Jag förstår faktiskt ingenting, fick min Touch igår och började läsa här.. laddade ner olika versioner av jailbreak så ja fatta inte var jag skulle börja.

Ja har inte jailbreakat min än ..så den e helt original. VAD behöver jag? version 1.1.1 eller 1.1.2?
Vilken av de där uppe ska ja gå igenom ? Ja läste nåns ..Maxxus eller nått ..fattade 0. var ska filerna ligga, går du igenom en mac eller pc ? och så vidare..hmm ..

fetaste hade vart om skiten klarade av FLAC, och Lossless och fixa till cuefiler från album som man kan fixa.
Sen också är bluetooth grymt juh. En kompis har en låt på sin mobil, å så kan han skicka över den till din mp3 eller viceversa.

Är det generation 1 eller 2, du borde skriva LITE mer och BÄTTRE information när du väl skriver ..hmm ..

Jag har en hel album där det är mixat, allt är såklart splittrat i olika mp3s, och när jag lyssnar på skivan genom Winamp, stereon och i bilen så byter den låt perfekt utan några som helst pauser eller små hack..

Jag förde över albumet te iTunes och markerare alla låtar som fanns i albumet, gick in i egenskaper och klickade i "ta bort pauser mellan låt" och nu när jag lyssnar genom Nanon så får jag upp problem.

1. de finns fortfarande pauser, man hör småhack när låten byts, har jag gjort fel sett för att ta bort pauser?

2. vissa gånger händer det att när ena låten håller på å ta slut så hoppar den in i nästa låt, men 15-20sekunder fram i låten ..så inte nog med att pausen/hack är där, utan också att nästa låt börjar 20 sekunder in i låten ...eller nått..så irriterande

behöver man inte MVplayer efter att man har installerat Linux ? Så först Linux, sen MVplayer ..?

och för oss G2 Nanon, de har inte kommit ut nått än va ?

För mig är de nästan desamma. jag har några låtar ..inte albums, utan enstaka låtar som jag inte kan hitta t.ex i genre "trance, reggae, hiphop" ..men när ja söker efter låtnamnet så finner jag...konstigt ..och i iTunes har ja redan bytt genre så att de ska vara där..hmm ..irriterande.

Det tog mig mindre än en halvsekund och fick upp detta:

http://www.99pod.se/ipod-nano/56764-glapp-i-hjulet-8gb-nano.html?highlight=glapp

Inte så svårt ....Tror bara att du inte orkade...

Jag tror att nån hade skrivit detta om "glapp" nån dag innan dig. Du kanske vet att de existerar en "sök" funktion ? bara och söka och se vad han gjorde...

Och vad har det egentligen med nått att göra? Det är väl reklamationsfel ..bara och ringa och lämna in den och få en ny ..tar inte mer än några dar...tror inte ens forumet kan hjälpa dig skicka in den...

Jag har låtit den vara på ..asså programmet i 20 minuter eller nått ..hittar fortfarande inte min Nano ..ska iTunes vara på eller inte ..samtidigt som man låter de leta?

Kan man se film genom den ?

Är iPod original kvar då ? tänkte köra de på min 8GB Nano ..för att kunna se film genom linux å musik genom applen

Haha, just de ja ..allt som kopieras från datorn till mp3n går inte att skicka tillbaks ..hmm ..så onödigt va..

Tänk om man ville formatera datorn å sen fluytta låtarna från ipoden te datorn ..måste finnas vägar...ja tar till allt..

Jag har aldrig gillat iTunes, ett program som tar hela skärmen och är stor och ful ...kunde de inte kommit på bättre ide ?
Winamp tar inte ens en 10e del av hela skärmen och de funkar bra. Inte nog med att ALLA andra mp3or där ute så finns "flyttbar hårddisk" där man bara klickar och markerar de låtar man vill ha och skickar över, men nej ...iPod behöver helskärmsprogram som äter RAM bara för att man ska skicka över låtar.

Tussse: Du sa nått om att de finns alternativ för iTunes, om du vet nått, kan du skriva det här. Letar efter nått som är enklare, mindre och snabbare än iTunes till min G2 Nano 8 GB.