Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
synten

synten

Medlem
  • Registrerad 2006-10-06
  • Senast aktiv 2007-12-22
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen synten har skrivit i forumet.

tack så jätte mycket för hjälpen..skit bra forum

det står på deras hemsida! efter pricet på iphone så är det en liten 1 och om man kollar under vad detta betyder så står "(1) Two-year activation agreement with AT&T required.
For personal use only, not for resale." så det är det som skrämer mig lite:( så under är det några exempel på abonemang!

okej tackar så mycket:D men det jobbigaste är med aboenmanget tycker jag måste man registrera det med engång för det vill jag inte. och vill inte att det kommer nån räkning sen som man måste betala

har läst där och där förklarar de bara hur man gör när man är i usa . det är så här jag har tänkt .. jag går in på www.apple.com och beställer en eller fler till min kompis i usa han där ifrån skickar dem till mig!! inte att han går dit utan att jag beställer på deras hemsida. och där står det att man ska teckna ett abonemang som det står på hemsidan! ?

Har gjort det.... och inte hittat nåt! om du kan vissa mig så skulle det var bäst

Tjenare ! Jag och några polare hade tänkt beställa några Iphones från apple.com men de går juu inte beställa utan AT&T. Eller går det ? Om de nu inte går utan man måste beställa med AT&T kan man då avregistrera den skiten ?

/Tack på förhand som lokföran sa

hej hur gör man för att lämna in sin ipod till apple?
kan inte så bra engelska. om det finns support på svenska?
kan nån vissa nån länk?

det går inte att stänga av den... du måste ha kvar apple i den ...eller rockbox ......!!!!!!

jag kom på att det bara fungera på rockbox.. men det går att göra så att du kan säta deni vila.. gå in på instälningar .. och menyer och sen fins det vila tryck så att den blir på så kommer den upp i första menyn..så trycker du på den????!!!!!!!!

tryck på vänster knappen tror jag att det är..och man måste ju ha mopid föra att konventera filmen? eller? det har jag i allfall

om du nu är osäker, så ska du ju inte gå in på ett ipod forum det är ju slälv klart att man skriver bra om den..det är ju ingen som skriver att du inte ska köpa den......inte här iallafall...

men jag tycker du ska köpa den på nån butik nära dig.inte genom internet,,, om du skulle tappa den så är det enklare att du går till en affär och berättar det,,istället för att skcika e-mail eller prata i telefon???????
gå inn på PriceRunner Sverige – Läs recensioner om Apple iPod Nano 4GB Black av experter och konsumenter det är den gamla versionen av nano men är samma utom batteriet..

ställ in att den ska stänga av sig efter 2 minuter,,när du inte rör den

den blir heltsvart!! händer inget

det går.. hela datorn laggar sönder ..allt hackar i tackt med batteriet
vet e f''n va jag ska göra.. men ska jag göra en omstart genom itunes eller?

hej jag har en ipod nano den vita.

det är så att när den blev fullt urladdat så går den inte att ladda igen,
batteriet låter som nån knackar inne från och om hold är inne så låter det högre och snabbare,, va ska jag göra????? behöver hjälp