Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung låter dig avaktivera Bixby-knappen i ny uppdatering

Samsungs senaste uppdatering låter dig välja att avaktivera Bixby-knappen på din Galaxy S8, S8 Plus eller Note-enhet. Den går dessvärre inte att använda knappen till något annat.

Samsungs smarta röstassistent Bixby presenterades tidigare i år i samband med lanseringen av Galaxy S8 och S8 Plus. Telefonen fick en dedikerad fysisk Bixby-knapp som till en början endast fungerade i Sydkorea. Efter ett tag kom Bixby på engelska och knappen började fungera som den skulle även i USA. Tidigare i somras kom Bixby till Sverige men den som vill prata med röstassisteneten får nöja sig med att göra det på engelska.

Även Galaxy Note 8 fick en fysisk Bixby-knapp och Samsung har mött många upprörda röster som vill kunna bestämma själva vad knappen ska användas till. Hittills har Samsung vänt dövörat till och faktiskt gått så långt som att göra det omöjligt för tredjepartsappar att utnyttja knappen till något annat än Bixby.

Nu har dock Samsung backat något och släppt en uppdatering till Bixby-mjukvaran som gör det möjligt för användare att avaktivera Bixby-knappen. Tyvärr verkar företaget inte ha lyssnat lika mycket på önskemålen om att kunna tilldela knappen andra funktioner då användaren endast kan välja om knappen ska aktivera Bixby eller inte göra något alls. Förhoppningsvis kan en lite mer flexibel inställning tillkomma i en framtida uppdatering.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.