Få bilder och videor från dina favorittaggar i flödet

Under 2017 har Instagram presenterat en gäng nya funktioner och den senaste i raden gör det möjlighet att följa taggar.

Med taggar är det möjligt att göra sina bilder och videor sökbara för andra, likväl som det hjälper användare att hitta bilder med ett visst tema.

I den nya uppdateringen hanteras taggarna snarlikt personer och det är möjligt att följa olika taggar efter behag. Ett axplock av populära inlägg och storys dyker sedan upp i ditt flöde utifrån vad du följer.

Det blir även möjligt att se vilka taggar som andra användare följer, dock påtalar Instagram att funktionen följer befintligare integritetsinställningar.

Den nya funktionen finns tillgänglig nu.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.