Få bilder och videor från dina favorittaggar i flödet

Under 2017 har Instagram presenterat en gäng nya funktioner och den senaste i raden gör det möjlighet att följa taggar.

Med taggar är det möjligt att göra sina bilder och videor sökbara för andra, likväl som det hjälper användare att hitta bilder med ett visst tema.

I den nya uppdateringen hanteras taggarna snarlikt personer och det är möjligt att följa olika taggar efter behag. Ett axplock av populära inlägg och storys dyker sedan upp i ditt flöde utifrån vad du följer.

Det blir även möjligt att se vilka taggar som andra användare följer, dock påtalar Instagram att funktionen följer befintligare integritetsinställningar.

Den nya funktionen finns tillgänglig nu.

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Googles digitala röstassistent lär sig svenska idag, först i mobilen och senare i år även i högtalaren Google Home.

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Apple har tagit bort funktionen för gruppsamtal i Facetime från den senaste betaversionen av IOS 12, och funktionen kommer först nästa år.

Easy Mesh är en ny standard som ska låta routrar från olika tillverkare bilda mesh-nätverk tillsammans, och nu har den första produkten som stöder Easy Mesh nåt marknaden.

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?