Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Waymo lanserar självkörande taxibilar

Företaget Waymo ska med hjälp av biltillverkaren Chrysler lansera en taxitjänst med självkörande bilar under 2018.

Något av en följetong här på 99 är taxiföretag som tar klivet mot att kunna erbjuda åkturer med självkörande bilar. Företag som Uber och Nutonomy har program i olika städer där du kan testa att åka självkörande taxibilar, men än så länge alltid med en verklig person som kan ingripa.

Företaget Waymo startade som en division på Google där de utvecklade teknik för självkörande bilar. Sedan 2016 har företaget stått på egna ben och är nu nära att lansera sin egen taxitjänst med självkörande bilar.

Waymo har sedan tidigare gjort om 600 Chrysler Pacifica minivan-bilar till självkörande fordon, men nyligen gick biltillverkaren Chrysler ut med att de ska ge företaget tusentals självkörande fordon i slutet av 2018. Dessa fordon ska användas till den Uber-likande tjänsten Phoenix som Waymo ska lansera under 2018.

Till en början kommer det finnas personal i bilen som kan ingripa om något skulle hända, något som kanske kan ändras med tid i takt med att lagstiftning ändras.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.