Apple släpper ytterligare en instruktionsvideo för Homepod

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Förra veckan släppte Apple tre instruktionsvideor för Homepod på sin Youtubekanal. De fokuserade på att justera inställningar, touch-kontrollen och Siris integration med Apple Music. Apple har nu släppt en längre instruktionsfilm där de fokuserar på hur användaren ska få ut det mesta av produkten.

Den drygt tre minuter långa filmen tar upp hur användaren kan interagera med Siri för att lyssna på musik, nyheter och poddradio, be Siri utföra saker så som att läsa upp sms, styra Homekit-prylar med mera.

För den inbitne Homepod-entusiasten är det säkerligen inget nytt under solen. Men det kan vara intressant för den som ännu inte utforskat alla funktioner – eller för den som vill få lite mer koll på vad Homepod har att erbjuda.

Källa: Apples Youtubekanal

Kommentarer
12 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.