Apple släpper ytterligare en instruktionsvideo för Homepod

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Förra veckan släppte Apple tre instruktionsvideor för Homepod på sin Youtubekanal. De fokuserade på att justera inställningar, touch-kontrollen och Siris integration med Apple Music. Apple har nu släppt en längre instruktionsfilm där de fokuserar på hur användaren ska få ut det mesta av produkten.

Den drygt tre minuter långa filmen tar upp hur användaren kan interagera med Siri för att lyssna på musik, nyheter och poddradio, be Siri utföra saker så som att läsa upp sms, styra Homekit-prylar med mera.

För den inbitne Homepod-entusiasten är det säkerligen inget nytt under solen. Men det kan vara intressant för den som ännu inte utforskat alla funktioner – eller för den som vill få lite mer koll på vad Homepod har att erbjuda.

Källa: Apples Youtubekanal

Kommentarer
12 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?