Apple släpper ytterligare en instruktionsvideo för Homepod

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Förra veckan släppte Apple tre instruktionsvideor för Homepod på sin Youtubekanal. De fokuserade på att justera inställningar, touch-kontrollen och Siris integration med Apple Music. Apple har nu släppt en längre instruktionsfilm där de fokuserar på hur användaren ska få ut det mesta av produkten.

Den drygt tre minuter långa filmen tar upp hur användaren kan interagera med Siri för att lyssna på musik, nyheter och poddradio, be Siri utföra saker så som att läsa upp sms, styra Homekit-prylar med mera.

För den inbitne Homepod-entusiasten är det säkerligen inget nytt under solen. Men det kan vara intressant för den som ännu inte utforskat alla funktioner – eller för den som vill få lite mer koll på vad Homepod har att erbjuda.

Källa: Apples Youtubekanal

Kommentarer
12 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?