Apple släpper ytterligare en instruktionsvideo för Homepod

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Förra veckan släppte Apple tre instruktionsvideor för Homepod på sin Youtubekanal. De fokuserade på att justera inställningar, touch-kontrollen och Siris integration med Apple Music. Apple har nu släppt en längre instruktionsfilm där de fokuserar på hur användaren ska få ut det mesta av produkten.

Den drygt tre minuter långa filmen tar upp hur användaren kan interagera med Siri för att lyssna på musik, nyheter och poddradio, be Siri utföra saker så som att läsa upp sms, styra Homekit-prylar med mera.

För den inbitne Homepod-entusiasten är det säkerligen inget nytt under solen. Men det kan vara intressant för den som ännu inte utforskat alla funktioner – eller för den som vill få lite mer koll på vad Homepod har att erbjuda.

Källa: Apples Youtubekanal

Kommentarer
12 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.