Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Årets WWDC inleds den 4 juni

Apples årliga utvecklarkonferens WWDC kommer att inledas den 4 juni i år, meddelar företaget och öppnar samtidigt upp för utvecklare som vill skicka in en ansökan om att få delta.

Varje år i början av sommaren samlar Apple utvecklare och studenter i USA för utvecklarkonferensen WWDC. Konferensen brukar inledas med en presentation där Apple introducerar de stora nyheterna för deras olika operativssystem. Kommande versioner av IOS, Watch OS, TV OS och Mac OS förhandsvisas helt enkelt och utvecklare brukar få tillgång till betaversioner.

I år inleds WWDC den 4 juni och pågår fram till den 8 juni. I år håller Apple till i San Jose på McEnery Convention Center.

Utvecklare som är sugna på att åka dit kan från och med idag ansöka om biljetter via WWDC-sajten. Biljetterna utfärdas sedan genom en slumpmässig urvalsprocess. De lyckliga valda meddelas den 24 mars klockan 01:00.

Också studenter kan ansöka om stipendier för att närvara. 99 har tidigare år pratat med några svenska ungdomar som fått åka och håller tummarna att några svenska förmågor kniper några av stipendierna i år också. Upp till 350 studenter kan få åka. Intresserad? Läs mer på WWDC-sajten.

Vad vill du se för nyheter från Apple när det gäller deras mjukvaror och tjänster? Berätta gärna i kommentarerna!

Läs mer
Hugo Falk kodade en egen app för läxhjälp (artikel, 2016-06-08)
Apple bjuder Gustav till WWDC (artikel, 2014-05-29)
Fler svenska studenter till WWDC (nyhet, 2014-06-02)

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.