Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixel 3 dyker upp i bildform

Det är inte bara Apple som ska lansera nya telefoner under hösten och nu dyker det upp bilder på vad som ska vara Pixel 3-telefonerna.

Igår kväll hände det en hel del i Apples mobila värld. Utöver datumet för företagets stora september-event presenterades spreds också bilder på vad som påstås vara Iphone XS. Google är inte undantagna från internets förmåga att läcka kommande nyheter, och nu har bilder på både Pixel 3 och det större syskonet Pixel 3 XL letat sig ut på nätet.

Den mindre Pixel 3-modellen påminner mycket om fjolårets Pixel 2 XL, det vill säga smala ramar ovanför och nedanför skärmen men ingen flärp. Skärmen ska vara 5,5 tum stor, skryta med upplösningen 2 160 x 1 080 pixel och använda bildförhållandet 2:1. Batterikapaciteten sägs vara 2 915 milliamperetimmar.

Vidare specifikationer anger dubbla främre selfie-kameror på 8 megapixel med bländaröppningar på f/1,8 respektive f/2,2. De dubbla främre kamerorna ryktas användas för vidvinkelbilder, men kan också ligga till grund för en säkerhetslösning med ansiktsupplåsning.

Det större syskonet Pixel 3 XL får däremot en flärp och ansluter därmed till den rådande trenden på telefonmarknaden. I övrigt ryktas Pixel 3 XL få skärmupplösning på 2 960 x 1 440 pixel, systemkretsen Snapdragon 846 och föga förvånande Android 9 Pie som operativsystem.

Googles oktober-event sägs gå av stapeln den 9 oktober, och då får vi veta om de här bilderna stämmer eller ej. Och om Googles produkter faktiskt kommer till Sverige den här gången, en kan ju bara hoppas.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.