Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google avslöjar specifikationer för Nokia 9 Pureview

Nokia förväntas presentera Nokia 9 Pureview – en mobil med hela fem kameror på baksidan – under MWC i Barcelona, men redan nu vet vi lite mer då en del specifikationer har läckt ut via Googles webbplats.

I slutet av nästa vecka skickar vi Jakob och Andreas till Barcelona för mobilbranschens gigantiska mässa MWC. En av nyheterna vi högst troligen kommer att få se därifrån kommer från Nokia. Vi pratar förstås om telefonen med hela fem kameror på baksidan, Nokia 9 Pureview. Företaget ska ha ett event den 24 februari som de kallar för #Getsmart.

Via Googles webbplats har vi redan nu fått några av enhetens specifikationer. Sedan innan har vi sett bilder på baksidan med de fem kamerorna, som sägs bestå av två 16 megapixel-kameror, en med 8 megapixel och en med 5 megapixel. Några detaljer om den femte kameran har inte letat sig ut än.

Skärmen kommer att mäta 6 tum och telefonen kommer med Android 9. Andra specifikationer: Nokia 9 kommer med 4 gigabyte primärminne och 128 gigabyte lagring samt en NFC-läsare och en fingeravtrycksläsare. HMD Global kommer troligen att erbjuda också andra versioner av telefonen med mer primärminne och lagring.

Källa: Nokiamob

Läs mer

Nedräkning till MWC 2019
Läckt video visar fem kameror på Nokia 9

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.