WWDC 2019 går av stapeln 3–7 juni

Information avslöjar att årets upplaga av Apples utvecklarkonferens WWDC inleds 3 juni, och även denna gång hålls den i San Jose.

Både Google och Microsoft har nyligen avslöjat datumen för sina respektive utvecklarkonferenser den här våren. Apple har ännu inte gjort det, men genom lite grävande har Macrumors listat ut att årets upplaga av WWDC pågår mellan 3 och 7 juni.

Platsen blir återigen San Jose, och informationen hittades i kalendern för stadens kulturevenemang, där Apple har bokat in festivalen WWDC Bash den 6 juni under sitt eget namn. Genom att lägga ihop detta tillsammans med när konferenscentret McEnery Convention Centre är bokat för andra event blir endast en vecka möjlig.

Förra året presenterade Apple själva datumen och började sälja biljetter i mars, så det är troligt att vi får officiell bekräftelse först om några veckor. Men skriv in datumen i kalendern redan nu och börja fila på era önskelistor i mjukvaruväg från Apple.

Läs mer:

Källa: Macrumors

Kommentarer
1 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.