WWDC 2019 går av stapeln 3–7 juni

Information avslöjar att årets upplaga av Apples utvecklarkonferens WWDC inleds 3 juni, och även denna gång hålls den i San Jose.

Både Google och Microsoft har nyligen avslöjat datumen för sina respektive utvecklarkonferenser den här våren. Apple har ännu inte gjort det, men genom lite grävande har Macrumors listat ut att årets upplaga av WWDC pågår mellan 3 och 7 juni.

Platsen blir återigen San Jose, och informationen hittades i kalendern för stadens kulturevenemang, där Apple har bokat in festivalen WWDC Bash den 6 juni under sitt eget namn. Genom att lägga ihop detta tillsammans med när konferenscentret McEnery Convention Centre är bokat för andra event blir endast en vecka möjlig.

Förra året presenterade Apple själva datumen och började sälja biljetter i mars, så det är troligt att vi får officiell bekräftelse först om några veckor. Men skriv in datumen i kalendern redan nu och börja fila på era önskelistor i mjukvaruväg från Apple.

Läs mer:

Källa: Macrumors

Kommentarer
1 svar

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på sina respektive håll.

Med Samsungs storslagna Galaxy S10-lansering nyss avklarad tar veckans fredagsvideo en titt på reklamfilmerna för samtliga föregångare.

Razers första två telefoner har inte direkt rosat marknaden, och nu dyker det upp tecken på att företaget inte tänker fortsätta försöka.

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Enligt uppgifter kan Apple släppa ett eget kreditkort tillsammans med Goldman Sachs. Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att hålla koll på hur mycket man spenderar.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.