99podden

Vi snackar Samsung Unpacked

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på respektive håll.

En mycket hektiskt 99-vecka är till ända. Redaktionen bjöd in till mingelkväll, livesände och hela faderullan som ni förhoppningsvis inte har missat. Podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked, produkterna som lanserades och hur Ida och Andreas hade det på sina respektive håll. Ida var på eventet i Stockholm och Andreas åkte med Samsung till London.

Vår livesändning kan du se igen här:

Avsnitt: Vi snackar Samsung Unpacked

Längd 37:32, filstorlek 34,48 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
7 svar

Motorolas kommande telefon ingår i Android One-programmet och kompletterar kamerahålet med relativt bra specifikationer.

Den som inte vill betala för den dyrare Apple Pencil 2 har nu ett billigare alternativ när stöd för Logitech Crayon lagts till i Ipad Pro.

Ett nytt Netflix-abonnemang ska testas på några marknader, som begränsar användningen till mobila enheter i utbyte mot billigare prislapp.

Apple uppges arbeta på en prenumerationstjänst för spel, som kan visas upp ikväll jämte en nyhetstjänst och en strömmande tv-tjänst.

Apple bjuder in till ett livesänt event ikväll. Här samlar vi alla rykten om vad som kan tänkas presenteras.

På söndag drar Teknikhjälpen igång, den livesända episka finalen av En podd om teknik som efter 10 år beslutat sig för att sluta podda. Ida är en av gästerna som dyker upp under eftermiddagen för att prata om kroppsburen teknik.