Bugg bakom Apple Music i Google Home-appen

Nej, Apple Music är inte på gång till Google Home, inställningen dök upp i appen på grund av en bugg, meddelar sökjätten.

Läs också: Apple Music ser ut att komma till Google Home För någon dag sedan dök det upp en inställning i Google Home-appen som gjorde att det såg ut som att stöd för musiktjänsten Apple Music var på gång. Google grusade snart allt hopp när de meddelade att det här berodde på en bugg och att de inte har några nya planer för Google Home att berätta om nu.

Apparna för Google Home och Google Assistant delar vissa inställningar för musiktjänster och en bugg öppnade upp Apple Music lite bredare än tänkt. Apples musiktjänst fungerar nämligen att använda tillsammans med Googles röstassistent i mobilen.

I december släpptes stöd för Apple Music för Amazons Echo-högtalare, men tyvärr verkar stödet än så länge begränsat till ett fåtal länder trots att både Echo och musiktjänsten finns i många fler.

Buggen i Google Home-appen tycks vara fixat då vi inte längre kan se Apple Music som ett alternativ i listan över musiktjänster som stöds. Det är förstås fortfarande möjligt att stödet blir verklighet i framtiden, men tills vidare fungerar Apple Music med IOS, Android, Apple Watch, Apple TV, Homepod, Amazon Echo och Sonos.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
12 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.