Skisser på kameralösningen i nästa Iphone

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

När telefontillverkaren Huawei skulle lansera telefonen Mate 20 Pro med tre kameror och en blixt valde de att placera dessa i ett kvadratiskt upplägg, medan Samsung valde en horisontell rad med Galaxy S10-familjen. Det har tidigare ryktats om att Apple skulle välja en liknande lösning som Huaweis, men nya kreativa skisser visar ett väldigt annorlunda alternativt upplägg.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det är Twitter-användaren Phone Designer, som levererat ett antal snygga telefonskisser tidigare, som skapat skissen för kameralösningen i nästa generations Iphones. Här har de valt att placera de tre kamerorna i en triangel som vilar på sidan, och blixten har placerats anonymt ovanför den ena kameran. Denna design undviker kamerabulor, och särskiljer sig från de upplägg som konkurrenterna använder.

Vad tycker du om designen, läckert och unikt eller gräsligt och olikt Apples designfilosofi? De första faktiska läckorna för nästa generations Iphones lär dyka upp inom de närmaste månaderna, men till dess får vi nöja oss med spekulationer likt denna.

Källa: Phone Designer på Twitter

Kommentarer
9 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.