Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wiking34

wiking34

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Artistförmedlare
  • Registrerad 2007-01-17
  • Senast aktiv 2020-12-18
  • Antal inlägg 48

Foruminlägg

De senaste inläggen wiking34 har skrivit i forumet.

Försöker klicka upp en "gardin-meny" där jag ska kunna välja
mellan olika val, men den funkar inte att klicka på.
När jag klickar så blir den markerad men ingen lista att välja i kommer upp.
Bifogar bild så ni fattar vad jag menar...
Probleme är när jag ska "select product"..

Vad göra??
Har en ny Macbook Pro 13´retina...

Jag har senaste Firmware och osx7.2 . Alla säger att jag ska komma åt min Extreme via iCloud och mitt Apple-id, men jag fattar bara inte hur. Har slagit på back-to-my mac på kontorsdatorn som vill komma åt min Extreme hemma. Har lagt till mitt Apple-id på min extreme.. Men sen då? Please help!

Menar.. var hittar jag att ansluta till min Airport Extreme som finns hemma i lägenheten när jag är på min iMac på kontoret....?

Back to my Mac ska funka men jag hittar inte hur.....

Sorry.. löste sig med att slänga temp-files bara... Var inte värre än så..

Jag har ett problem.. Sökte i Spotlight efter ett telenummer jag visste att jag lagt in någon gång - visade sig vara i en mötesanteckning i iCal från 2006.... Jag öppnade mötesanteckningen och allt är frid och fröjd. Problemet uppstod när jag skulle tillbaka till "idag" i kalendern. Jag kan inte komma åt min kalender.. Kan inte lägga till några möten, kunde först inte ens se kalendern + dom övriga kalendrarna i min vänstra kolumn, måste fiffa runt lite för att dom ens ska dyka upp... Har laddat hem senaste uppdateringarna - ordnat skivtillhörigheter osv, men icket! ical är helt krashat... Bifogar bild på min vänstra kolumn där vanligtvis alla kalendrar + prenumererade kalendrar ska synas... Help me!?!?

Fånig sak men jag hittar ingen lösning på helsiket... När jag skapar en pdf på min iMac och mailar till folk med pc kan dom oftast inte läsa dom. När jag gör PFD:en via Photoshop3 går det oftast bra, men inte när jag skapar "direkt" från osx-systemet... Hjälp?

Daniel - finns det på gång att göra plugins även för andra svenska kanalers websändningar..?
Tack o bock för SVT Play.

törs man fråga hur du kopplat..? Finns det någon sportsmössa att dra en lång sladd från sin iMac 24 till tjockTV i vardagsrummet..?? Det skulle lösa a whole lot of trouble..

Har bytt från iDisk till Dropbox... GRYMT nöjd!!

När jag installerade min nya iMac - (flyttade allt från en Time Machine säkerhetskopia blev jag överväldigad över att allt funkade så smidigt.. Nu har jag däremot stött på patrull... Ichat funkar bara videochat - funkar inte att skriva text till mina kontakter...
Det kommer upp ett chatfönster, men ingen text syns när jag skriver och inget visas.. Har testat att slänga alla preference-filer och "starta om" ichat, men det hjälpte inte..
Nåt bra tips??
/peter

Om jag har använt Pwnage Tool i min mac och pwn:at min iphone (1G) till 2.0...
Kan jag då uppgradera den till 2.2 i itunes eller måste jag göra det via någon ny Pwnage Tool? /peter

Samma problem med min macbook pro...
vad göra??