Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Little Elk

Little Elk

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2013-02-24
  • Antal inlägg 43

Foruminlägg

De senaste inläggen Little Elk har skrivit i forumet.

Ursprungligen av SkrotNisse:

Mmm...

Jag kör helst en sliver bil, den blir liksom aldrig skitig,
eller ren... Jag tvättar min bil en gång om året ungifär.

Fast min hotrod...

Då e det du å 90% av alla de andra svenskarna som kör sliver (inget illa menat, det e en skitpraktisk färg). Själv kör man svartgrå för stunden (morsans bil) då jag precis sålt min.

Ursprungligen av SkrotNisse:

Precis vad jag tänkte säga, högre status på den svarta, speciellt i och med att det finns färre, men...

om man tittar på en väl använd SVART MacBook så tycker inte jag att den ser så fräsh ut. Jag tänker på den svarta inne hos inLife i Stockholm.

Vissa ytor är matta (orginal) och vissa ytor är betydligt glansigare från handflator, fingrar o.s.v. och den datorn lär ju knappast vara speciellt välanvänd av någon som suttit och skrivit...

Nä, samma fenomen som med svarta (mörka) bilar, vissa fel syns mycket mer.

Må vara så att en svart kanske är lika känslig som den vita. Men det är mer av "polering" än av smuttsen som jag syftade på.

Sen det här med att svarta (mörka) bilar lättare får synlaga skavanker tycker jag inte stämmer. Jag må vara pedant när det kommer till min bil. Det handlar bara om hur du sköter den. Parkerar du din bil brevid någon rostig skrothög med tre barnstolar i så kan du ju räkna med mins ett dörrupslag i din fina bil.

Sen är en svart bil alltid lite syndigare å snyggare. Det märks int ealls att jag gillar svarta bilar, näää då....

eternit: Jäkla mysig katt du verkar ha! E ju nestan så man själv skulle skaffa en svart vit krabat själv... :rolleyes:

Jag ahr en Diamond black mus. Jag får min Macbook på lördag så då kan jag rapportera huruvida vilka bokstäver jag får via den eller om den fungerar som mus.

Har fått hära lite rykten nu om att blåtands MM inte ska kunna funka med någon annan blåtandskort/dongel än apples men detta känns lite skumt... Jag menar, Alla de som har en äldre apel och vill ha en trådlös mm, dom lär vell köpa en lite billigare blåtandsdongel än att köpa apples blåtandskort. Har jag fel så meddela mig gärna då jag vill att den ska funka med en PC

Jo det är det jag tycker. Eftersom man kan få den att lira med bill Gates virus via boot camp så borde det ju funka på en PC utan boot camp ju
Sitter enmligen på en Razer Daimond Black för stunden och den funkar inte enligt deras hemsida i windows om man inte har den vita modellen...

Om man sen vill få den såld så får man nog gå ner en bit till.

Ett plus som bör poänteras med den svarta MacBooken är att den tottalt saknar tendensen att få missfärgningar som den vita har. Därav är den mer praktisk ur renhållningssynpunkt (okej dammet syns kanske mer på den svarta )

Jag satt och kolla på en sida där en killa plockar isär sin MacBook och där såg jag att minnena satt ovan batteriet. Dock såg jag inte om det fanns en lucka på undersida då han hade plockat bort tangentbordet å hela den inre plattan... :"> Men visst så bör dom ha en lucka till minnena. Annars känns det lite väl invecklat.

Hur är det med Apple Care o mman byter minnena själv? Har ju betalat surt förvärvade slantar dör att få garantin så man vill ju itne skicka den i nilen efter en månad eller så?

Nu kommer säkert året dummaste fråga... :">

Jag har köpt en MacBook och har nu kastat ut stora PC burken men har fortfarande kvar min gamla IBM Laptop. Syftet med IBM datorn är att ha den som Nerladdningsdator och då tänkte jag fråga om man kan använda Mighty Mouse tillsammans med en PC som har blåtandsdongel??? Funkar detta eller är det tottalt out of bounds?

Senast redigerat 2006-12-30 23:26

Jag läste lite om det dära med FON när jag köpte ny router för ett halvår/ett år sen. Det jag kom fram till då om just FON kommer jag itne ihåg men jag läste i alla fall att en del LinkSYS routrar stödjer detta och därav blidde det en LinkSYS router. Så om ni har vägarna förbi Sätraängar söder om sthlm så e det fritt fram å surfa gratis

Jag har en IBM häck med trackpoint på och den är ju inte direkt skön att hålla på med.... Den är seg och sen så händer det att den "hänger sig". Alltså att den fortsätter att flytta musen även då jag släppt spaken.

En annan fråga, Sen när har Apple haft trackpoint på sina datorer??? Jag kommer ihåg den tiden dom hade en kula istället för en pekplatta men nån spak vill jag inte minnas jag sett...

Skulle sattsa på Aergo M av de två du valt. Ser helt klart mest "apple lika ut" klipsch se ut som mina logitech så då skulle jag valt logitech före klipsch. Till saken skall vell sägas att ajg konverterade precis (har inte fått datorn än) fårn PC till mac så alla tillbehör, mus tgtbord och skärm är PC grejer men funkar ju så det e lungt.

Har du länkar till manickerna?

Själv kör jag med Logitechs värsta 2.1 system och dom orkar med det mesta. har haft fest hemma och då fick de stå för musiken

Ursprungligen av ufred:

Detta är inget unikt med Apples produkter.

Sant!

Det gäller vell det mesta som kommer från USA (vågar tine säga allt :rolleyes: ). Jeans är tokbilligt i USA emot i sverige. Okej, våra svenska märken på jeans är inte billigare i USA än här hemma.