Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Little Elk

Little Elk

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2013-02-24
  • Antal inlägg 43

Foruminlägg

De senaste inläggen Little Elk har skrivit i forumet.

Har samma problem! Var allvarligt riktigt nära på att kasta macen i golvet! Hur störende som helst då man sitter i soffan å redan tycker synd om sig själv då man är förkyld....

Vilka I-lands problem man har.

Aha... Sånt där hade jag itne koll på Har C2D jag med.

Edit: Build 3188 funkade perfekt! Tack för hjälpen.

Senast redigerat 2007-05-27 19:09

Ja hu F*N gör man? Jag har installerat parallels och så långt hängde jag med. Nu har jag försökt ett antal gånger med att instalera windows XP efter det och jag har läst hjälp avsnittet hur man sak göra men den vill inte. Det som händer när man sak köra igång (trycker på Play) är att hela datorn hänger sig å man får stänga av datorn efter instruktioner på enelska och kinesiska...

Så jag undrar hur man sak bete sig? Funns det nån guid med bilder eller liknande? All hjälp är (förhoppningsvis) bra hjälp då man känner sig som en liten iddiot för stunden.

Om dom tar död på den så får manse till att shoppa up sig på en att ha som server eller i TV hyllan.

Ursprungligen av bran:

Läckert!
Skulle man kunna få fråga hur du har gjort för att dela upp din dock i olika fält? Det var jäkligt läckert och jag skulle vilja göra samma sak själv för att skapa ordning i den.

Jag har haft SEB i fyra år och bytte för ett tag sen till Handels banken då mor fick en bra deal och då så flyttade både jag och syrran med. Nu har jag dock bytt till mac och tycker att det hållier inte längre. Jag tyckte det redan var lita lagom knackigt med windows och nu med mac är det om än värre! Jag vet dock inte vad jag ska byta till för bank men det lutar åt östgöta enskilda eller SEB. Jag vill gärna ha ett kontor där jag kan, om så är fallet, bege mig till då det skulle behövas och att det finns nära mig där jag bor.

Om däremot Handelsbanken får för sig att byta till koddosor så kommer jag raskt att å tillbaka till dem och åter vända mig till Västertorps Handelsbanks kontor där jag fått mycket bra service. Men som sagt. Det är internet tjänsten som inte håler måttet...

själv så hoppas jag på en mindre MBP då jag skulle vilja ha en 12" eller mindra dator.
Sen så låter det tine heeelt dumt med en ny Ipod med helskärm (den från Iphone) som saknar alla telefunktionerna å ser ut som ipodarna. Det har jag drömt om länge nu.

Cocobahia: Då förstår jag dig. Jo men en mac mini är jag inne på att införskaffa i alla fall. Men när man är student och vill massa annat så kommer det ganska långt ner på listan tyvärr då man vill ha både bil och alpenresor...

Jag hittade idag två skruvar i detta hörn så jag ska testa att dra åt dessa imorgon lite lätt. och se om detta kan förbättra situationen något. Raporterar om hur det går sedan givetvis

Nej tyvärr har det gått över två veckor sen den är köppt. Dessutom var den köpt på 5th avenue. i NewYork så det e inte bara att knata tillbaka med den. Sen att skärmen är skev. det är bara nån millimeter så det är inte särskilt störande. Men knarrandet känns lite små jobbigt då det är "lokalt" i det övre högra hörnet bara. Inte nån annan stans.

Ja nu sitter man här med sin kära MacBook efter två veckors ägande. Datorn fungerar klockrent tekniskt sett men jag hade lite problem med användarne i början men det var själförvållat då en kompis instalera den efter att han köpte den i usa. Men det löste sig efter en ominstalation som var en nyttig och trevlig uplevelse. Man blev ju av med lite onödiga progs med på köpet som endå alldrig skulle användas

Saken är nu den att jag har upptäkt att datorn knarrar som sjutton i övre högra hörnet. Alltså på samma stället där du hittar On knappen för dig som är lite vilsen i pannkakan. Det är ganska så störande då jag är extremt ljudkänslig. Jag har kollat med en polares macBook som är ett halvår nu och den har inte alls samma "skavank". Sen är en annan sak att skärmen passform mot datorn i ihopvikt läge inte ör helt 100. den ör lite förskjuten till vänster i nederkant. Dock e detta en skitak som jag kan godta. det e inte hela värden men alla små saker gör ju det till en stor.

Vad tror ni om chanserna att få det tillfixat? känns ju som ett smärre måndagsex ju

Går det att uppa grafiken i dessa burkar? Anledningen varför jag vill ha en 12" eler mindre är för att den sak vara smidig. Inte ha grafik Spela det gör jag iaf inte så det e skit samma. Kollar som du sa efter en mini men jag tänkte ha den som stationär då jag inte har nån TV som det är lönt att koppla en dator till än (sitter fortfarande med en hyffsat fräch bildrörs TV )

Jag var glad att dom itne kom med någon ny MacBook då jag precis har fått min svarta fara.
Dock vill jag gärna se en 12" MacBook Pro då den skulle vara optimal i storleken för att släpa med sig överallt. Visst. Mb är inte så stor men något mindre är inte helt fel.

OT.
Jag tycker att idén med AppleTV är bra. Dock känner jag att man lika gärna kan kopla in en MacMini till TVn då denna är mer kompetent och itne kostar så mycket. Okej, den kostar omkring det dubbla mot AppleTV men den har så mycket mer att erbjuda. Sen är det inte så särskilt mycket pengar det handlar om.

Ursprungligen av BonneSwe:

När det gäller ljudvolymen är den (upplever jag) mycket högre än vad den är på en omoddad iPod Mini.
Ingen anledning för mig att försöka leta efter ljudspärrar här inte!

/BonneSwe

Då kan jag med lugn och ro vänta på min då. ^^ Var lite orolig för just detta

Jag har en ett år gammal Fujitsu siemens skärm. 19" Wide skärm å den har bränt fast en massa skräp... Windows startmeny sitter fint kvar i nederkant, nåra ikoners konturer är permanenta... Ja, litsan kan göras längre. Men till det possitiva är att inte en pixel har dött. Det är alltid något.

Jag vet itne om det bara är jag som lyckats bränna in menyraden på min platta dataskärm, eller om det fins flera?