Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
benjaminlarsson
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2005-03-06
  • Senast aktiv 2006-04-14
  • Antal inlägg 358

Foruminlägg

De senaste inläggen benjaminlarsson har skrivit i forumet.

Ursprungligen av gurne:

Vet inte om vi ska börja jaga annonser som verkar misstänkta, men jag råkade just ramla över den här:

http://www.blocket.se/vi/7693352.htm?ca=15_s

Verkar misstänkt billigt för helt nya iPod Nano samt inte ett ord om varför de säljs eller om kvitto finns. Vore intressant att veta hur många personen har, kan ju ha flera fast han anger 1 st 2Gb och 1 st 4 Gb.

Visst låter det skumt - men jag skulle vara försiktig innan jag mer eller mindre hängde ut personer så där.

Ursprungligen av Tangen:

Dom har i alla fall haft inbrott, vill ni att jag ber dom kommentera stölden?

Gärna

Självrisken är sjukligt hög i sånna lägen vad jag vet.

Dessoutom - hur lyckades de ta sig in i butiken? Vore intressant att veta hur de hade tagit sig in och hur det hade gått till

Senast redigerat 2006-03-29 15:37

Hörru, låt oss drömma tills att vi får sanningen i ryggen.

Lär bli grymt. Vore kul med någon servermodell anpassad för små företag i Dell-prisklass.

Jag har inte testat CommuniGate men kan säga att ska man använda webgränsnittet något så skiljer sig Kerio och CommuniGate som svart och vitt. Kerio har ett grymt (om något krävande, speciellt för server) webgräsnitt medan CommuniGates är katastrof om du frågar mig. Annars har jag använt Kerio Mailserver och jag tycker att det fungerar finemang!

Squirrelmail känns väldigt 1996 - föråldrat och oaktrativt. Jag skulle kört Kerio MailServer i stället för OS X's inbyggda.

Edit: RoundCube såg ju helnice ut - dock känns det inte som man vill köra beta 0.1 till något annat än testningssyfte.

Ursprungligen av Hendrix:

Eftersom jag bär hem våra backup:er varje vecka så känns det som att ett band väger mycket mindre än en hårddisk. Nåja, kanske inte mycket mindre än en 2,5:a, men jag har inte sett så många slädlösningar för sådana diskar eller är det någon som har några förslag?

Om man ska ta sin kritiska data off-site, och det bör man, är band ganska praktiska trots allt.

Det med storlek och vikt är iofs sant - så länge man inte har så jättemycket data. Ska man helt plötsligt ta med sig 4-5 band eller mer så blir det lite jobbigare. Jag tror man kan summera det så att; visst finns det tillfällen då band också lämpar sig men överlag är nog en hårddisklösning att föredra.

Bollman, hur satans mkt kostar inte ett par bandrobotar? Dessutom tar det grymt lång tid att få fram information från en sådan bandbyggnad = lång återskapningstid = tid =pengar. Njea, inte i dag - för typ 4 år sedan.

Jag har tolv postit-lappar för att skriva ner saker (samma som Gusax840), kalendern, konverten, google-sök, skistatus för Åre och den där saken för lyrics!

och yes, jag använder widgets minst en gång i timman.

Jag hade satsat på en Powermac G5 i stället för en begagnad G4 av anledningen att; den håller längre, inget momsavdrag om man köper beg., den låter mycket mindre och sen är den bra mycket snabbare.

Sen skulle jag köpt en Wiebetech-docka som man sedan har tre-fyra slädar med sata-diskar i och ett roternade schema. Då är all data 100% säker (man förvarar de andra hårddiskarna smart när de inte är i dock:an smart), inte speciellt dyrt och snabbt

Förresten, Macforum är störst i Göteborg

De gånger jag får igång är fläkten är när jag har varit inne på Aftonblandet, IDG eller andra siter nerknarkade i flash-träsket. Har en iBook 12" 1.33.

Jag har kört OS X Server på en G3 450 (med 512MB ram & 120GB-disk) och det fungerade helbra. Upplevdes kvick

Yepp, allt står i topic. Jag har förövrigt ingen koll om iMac ens har några temperaturesensorer! Men vet ni något så låt mig veta!

Tack på förhand!