Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Deepwood

Deepwood

Medlem
  • Plats Höör
  • Registrerad 2007-06-24
  • Senast aktiv 2011-07-09
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Deepwood har skrivit i forumet.

Ursprungligen av ptrlks:

bara ett litet problem: jag har pc

enkelt men kanske oseriöst svar: KÖP MAC!

Laddade hem och installerade InsomniX 1.2 från macupdate och det funkade sjukt smidigt. Bara ställa "enable" eller "disable". Smidigt program men jag blir förvånad över att man inte kan ställa in det i systeminställningar utan måste ha ett externt program. En sak som brukar finnas på PC.:tveksam:

Har inte märkt några problem mer än att jag anar en knäppning i högtalarna när jag inte har iTunes igång. Lite smådrygt men jag verkar inte vara ensam om det.

Testade safari 3b men jag kände mig mest irriterade på det. Dels för att det inte alls är så snabbt som Apple skröt om och dels för att det fick Messenger att flippa ut. Det sistnämda är ett stort frågetecken. Så, Firefox 2 still goin' strong!

Ursprungligen av FrrH:

Jag önskar att jag kunde göra samma sak. Kör primärt adiumx sedan länge, men dessvärre är ju filöverföringen i en hastighet som gör en manodepressiv. MSN får ligga & ta upp onödig plats för dessa (få) tillfällen.

Filöverföringen i Microsoft Messenger till OSX är ju under all kritik. Förstår inte varför den är så slö. Är det för att den är strypt med flit eller är det bara allmänt dåligt. Har testat aMSN (http://www.amsn-project.net/) och filöverföringen funkar kalas i denna.:p

Nu var jag ju så klantig att jag tog bort Safari i tron att jag skulle kunna installera det från OS X dvd'n. Men det verkar inte som det. Klantigt klantigt! Men hur göra jag för att kunna installera Safari på nytt?

jag laddade ocskå ner Safari 3.02 beta och msn började krångla när man tryckte (commando + W). Men vad jag har förstått så uppdaterar sig Safari till 3.02b när man installerar det. Hur får jag tillbaka Safari 2?