Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Cookie_Meister
  • Plats Herrljunga
  • Registrerad 2008-02-10
  • Senast aktiv 2010-06-19
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Cookie_Meister har skrivit i forumet.

Eller så får du installera Caterpillar, men det kostar pengar. Funkar super, och har många andra bra funktioner.

Jetwash: Jag har också kollat in det headsetet, men det verkar inte som att återförsäljare har fått tag i några sådana ännu. Eller vet du någonstans man kan köpa det?

Varje gång jag enablar eller disablar EDGE i BossPrefs måste jag skriva in min pinkod (till SIM-kortet). Detta är väldigt störande eftersom det först tar en kort stund för programmet att stänga av/slå på EDGE, och sen tar det ytterligare lite tid innan jag kan slå in pinkoden. Det går t.o.m snabbare att bara då in på Inställningar->Allmänt->Nätverk->EDGE och bara ta bort eller lägga till sista bokstaven. Anledningen till att använda BossPrefs är väl att man snabbt och enkelt ska kunna slå på eller av exempelvis EDGE eller SSH? Eller har ni andra samma "problem"?

Om inte, vad tror ni isåfall är problemet? Och hur skulle jag kunna fixa det?

Kan tillägga att jag har en fullt fungerande iphone med firmware 1.1.4 (upplåst, jailbreakad och aktiverad med ZiPhone 2.5c). Hade även samma "problem" med ett liknande program när jag körde 1.1.2, tror det hette "Services" eller nåt sådant.

Tack på förhand!
/Jacob

SMS har aldrig kraschat för mig, men safari kraschar titt som tätt, och det är väldigt störande. Hur som helst så verkar det inte bero på tangentbordet, för jag har läst på många utländska forum där folk har samma problem. Verkar vara främst på 1.1.4 som dessa krascher förekommer.

Har precis lagt in små ramar runt mina ikoner, och ändrat lite. Så nu ser min iPhone ut såhär:

Synd bara att bilderna man tar med Screenshot blir så suddiga, någon som känner till något bättre program?

Är det någon som har testat dessa? Går att köpa på www.ishop.nu för 350 spänn. Har inte lyckats hitta någon recension eller något, och jag har endast läst något enstaka foruminlägg om headsetet. Både ljudet och mikrofonen ska tydligen vara bra, ett perfekt alternativ om man vill ha vill byta ut orginalheadsetet. Även om jag inte tror att ljudkvaliten är så himla mycket bättre än i orginallurarna så är dom intressanta tack vara att de är in-ear lurar, och att det är ett headset. Är lite sugen på att köpa dessa, och så blir det troligtvis, de kostar ju inte så mycket... Men jag tänkte ändå att jag kunde höra med er först, ingen som vet nåt?

Ursprungligen av kenjon:

Bejewels heter det nog, körs via Safari. Men har du 1.1.4 kan du ju lägga länken på din HomeScreen:
http://static.popcap.com/iphone/ (Bejeweled)

Eller så laddar du ner det via installer, det heter iZoo. I iZoo kan du byta tema till Bejeweled, funkar hur bra som helst.

Super nice, nu är iphonen perfekt, för att uttrycka det milt

Orkar inte läsa igenom hela tråden, så detta kanske inte är något nytt. Men jag använder iallafall programmet iPhoneList (kör windows vista) och kan med hjälp av det komma åt alla mappar/filer som finns på min iphone. Kan enkelt lokalisera mappen med ringsignaler och sedan bara dra den ringsignal jag vill ha (efter konvertering och filändelseändring) till fönstret där ringsignalerna finns. Filen kopieras då in på iphonen och sen så är det klart, längd/storlek spelar ingen roll, namn kan du självklart ändra själv.

Programmet finns att ladda ner här: http://code.google.com/p/iphonelist/

Mitt Springboard för tillfället:

Dock lite suddig bild av någon anledning...