Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Cookie_Meister
  • Plats Herrljunga
  • Registrerad 2008-02-10
  • Senast aktiv 2010-06-19
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Cookie_Meister har skrivit i forumet.

En invite skulle verkligen uppskattas

jacke.andersson@gmail.com

Fick mitt trackingnummer tidigt på morgonen igår, men enligt UPS har det fortfarande inte börjat röra på sig (står bara debitering mottagen eller liknande). Beräknat leveransdatum är 6 Nov.

Nu på kvällen fick jag ett mail från apple:

"Ändrat leveransdatum

Bästa XX!

Tack för att du handlar hos Apple Store.

Vi vill meddela dig att din beställning nu är på väg, men att vi har haft en kortare försening. Vi räknar nu med att kunna leverera din beställning senast 07/11/2008.

Vi uppskattar att ha dig som kund och ber om ursäkt för eventuella besvär den här ändringen kan orsaka dig.

Med vänliga hälsningar

Apple Store"

Innebär det att jag kommer att få min dator + iPod etc på fredag, eller att de skickas från Holland först då?

Ringde precis apple, min beställning skickades den 27 okt och har fortfarande inte kommit fram till nederländerna. Låter ju nästan helt otroligt... Dessutom sa killen jag pratade med att dom har väldigt mycket att göra nere på lagret i nederländerna, och att det därför tar lite längre tid än beräknat. Min beräknade leveranstid är 5 nov, men han trodde mer på sjätte eller sjunde.

Jag har beställt en 2.4 med 4 gig ram och iPod Nano, minidisplay -> DVI

Ursprungligen av jiba:

Jag är grymt imponerad av min iPhone när det gäller att surfa.
Jag är grymt besviken på den när det gäller övrigt, vardagligt användande. Syncning trådlöst tex. Skicka/ta emot filer via BT eller SMS eller MMS tex. Att inte kunna välja ljudsignaler för vilka events/alerts som helst. Att den är seg som sirap rätt ofta när man går in i tex. adressboken och försöker klicka i högersidan på någon bokstav för att "snabbsöka". Den är trög när man lyssnar på musik och samtidigt vill gå in i någon annan applikation. Ofta laggar den när man skriver sms eller mail.

Känns mer och mer som iPhone var ett riktigt nedköp. För många löjliga begränsningar i en telefon som skall vara "världens mest avancerade mobiltelefon" och som skall ha "världens mest avancerade mobila operativsystem". Trisst av Apple att släppa en i mina ögon sån här B-produkt (om inte uppdatering kommer snart). Tyvärr är man låst i 17 månader till...

När man läser sånt här blir man glad att man lyckades stå emot ha begäret som iPhone 3G innebar (en del tack vare Telia och deras ockerpriser). Nu sitter jag här med 1 gen iPhone och firmware 1.1.4, och är hur nöjd som helst. Nåja, så nöjd man kan bli iaf (riktig bluetooth skulle inte sitta fel). Men troligtvis kommer många av dina problem lösas i kommande uppdateringar, 2.0 verkar för tillfället vara "aningen" ostabilt.

Jag gillar att iMaxi kostar 859 kr/mån när flatrate + fri datatrafik "bara" kostar 800 kr/mån.. Lätt värt att välja flatrate och fri datatrafik även om telefonen blir ett par tusenlappar dyrare. Hur som helst blir det ingen iPhone 3G för min del, eftersom priserna är hutlösa. iMini hade funkat bra om man hade fått 1 GB fri data istället, tyvärr är 100 MB på tok för dåligt...

Om man ser till samtalsminuter och sms så tycker jag att modellen ser bra ut (passar mig bra), men datamängden är ju ett jävla skämt.. Man får verkligen hoppas att Telia har glömt en nolla bakom samtliga värden på datamängd ( det bör alltså vara 1 GB - 2,5 GB - 10 GB).

Ursprungligen av Robo-X:

Om nu ryktet stämmer att foton gjorda med iPhone ska stöda geo tagging så måste det ha inbyggd GPS annars fungerar det inte riktigt. Locate me funktionen som finns nu är inte precis nog för att användas för geotagging.

//Rob

Ja, och dessutom bör kameran vara bättre. En sådan cool funktion är ju knappast nödvändig till en 2 MP-kamera.

Ursprungligen av Robo-X:

Jag är lite tveksam till bilden. Apple testar väl inte iPhone 2 i Sverige. Jag menar varför skulle dom göra det? Det finns överhuvudtaget ingen anledning till det. Men skulle vara roligt om det skulle visa sig vara sant.

//Rob

Det finns väl stor anledning att testa iPhone 2 i Sverige, eftersom många upplever stora problem med iPhone 1 i svenska nät. Kan ju vara bra att se om problemen är lösta i den nya telefonen, om det nu är telefonen det huvudsakligen är fel på.

Ursprungligen av fedi-93:

Nää,Det skulle ge fel signaler,när sist har apple updaterat något som är tjockare.

Sant, men samtidigt pekar mycket på att gen 2 blir tjockare (3G-ship, ev. bättre kamera, minne och batteri).

Ursprungligen av KaRo:

"Tack för stödet iaf grabbar"
Som sagt ähhmmm...... jag då ?

Sluta skoja nu (KaR)o

Lockbox, finns i installer (vet tyvärr inte vilken source).

Ursprungligen av kenjon:

Jag tycker Apple gör det baklänges... man ska klicka påordet för att det INTE ska väljas! Det borde väl vara så att man klickar på ordet om man vill ha det. Då är det ju bara att fortsätta skriva på om det var fel ord den föreslog....

Håller med dig, och det är därför man stänger av skiten, otroligt störande att man måste trycka bort orden man inte vill ha.

Ursprungligen av mackeswissman:

Har fixat den grafiska buggen med space.

länk.

Ser bra ut, uppskattar det arbete du lägger ner på det här. Finns det någon möjlighet att du skulle kunna ladda upp en version där kommatecknet är utbytt mot en punkt ist? Skulle verkligen uppskattas.

Du kan ju alltid ta print screen, fixa till lite och spara som en bildfil. Sedan kan du lägga den/dem i en mapp som du döper till exempelvis busstider. Det är nog det enklaste och för tillfället mest praktiska sättet, även om det kanske inte är så tilltalande.