Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Alfieboy

Alfieboy

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-02-26
  • Senast aktiv 2010-06-14
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen Alfieboy har skrivit i forumet.

Jag har en iphone 3G där sleepknappen har börjat glappa och det gör så att jag inte kan stänga av den. Garantin har gått ut och jag har egentligen inte så stora problem med att den inte går och stänga av i allmänhet. Undantaget är att det är skit segt då jag inte kan jailbreaka den med redsn0w då det krävs att den är avstängd samtidigt som den är kopplad till datorn. att låta den ladda ur tror jag inte är någon idé då den bara startar upp sig igen när den kopplas till macen.

Hopplöst? eller kan jag på något sätt stänga av den från macen eller på något annat sätt där jag inte behöver använda sleepknappen? Tacksam för hjälp

finns det något sätt för oss som inte har jailbreakat?

Tack på förhand

hej

Jag skulle villja kunna föra in mina vänners bilder på min iMac via min ipod touch, men jag får det inte att fungera. Kan man på ngt sätt försätta ipoden i disk mode eller dylikt för att kunna hitta den i finder. Eller har apple valt att begränsa mina privata bilder också? Tacksam för svar (skulle vilja slippa köpa en memory stick bara för det här)

Tack sajmoon, det var en tömning av cacheminnet som krävdes. Nu går det relativt felfritt

det finns där emot en snygg albumvy i upprätt läge, där albumen kommer i alfabetisk ordning i en lista med en liten "tumbnail" av albumens bilder brevid namnet. jag använder den flitigt.

inköpsavgiften är det enda. Sen är det bara att surfa på!

Jag är en glad användare av ipod touch men nu börjar en sak gå mig på nerverna. När jag surfar kastas jag utan förvarning ut ur safari som om jag skulle ha tryckt på "home" knappen. Det är extremt störande och händer ofta. Som exempel hände två ggr nu när jag skulle skriva det här inlägget
Jag har aldrig jailbreakat min touch 32G och den är uppdaterad till 1.1.4

Är det någon som har upplevt samma problem eller vet vad det beror på? Är det läge att reklamera?
tack på förhand/A
P.S Det händer ibland också med google maps D.S

pröva att lägga in HELA mappen igen. starta itunes och ange kommando+O, bläddra sedan fram mappen där filerna ligger och klicka.

Du kommer då antagligen få flertalet dubbletter med en riktig respektive en "falsk" fil. Väldigt irriterande och kan lösas genom att du för hand plockar bort dem eller, om du är järv, kan du plocka bort hela biblioteket från itunes (skicka INTE filerna till papperskorgen bara) och sedan lägga in HELA mappen igen. Vips, inga dubbletter!

lycka till

Visst är apple annonsörer, men tänk på att värna omyttrandfriheten.

Vem har något att förlora på ett forum utan censur? visst ska man hålla barnpornografi och annat hemskt utanför, men det här har blivit en höna av en fjäder.. tillåt!

Ursprungligen av calotrix:

glöm inte att skilja på död och låst pixel. Jag hade oxå en LÅST pixel=vit. Körde den där javamojen för låsta pixlar på iphone. en vanlig webapp, kommer inteihåg adressen dock. Funkade kanon, efter 15min var pixeln back in bizniz! goodluck!

här är adressen: http://www.ebaspace.com/2007/08/05/iphone-stuck-pixels/

I juni ska det komma en update 2.0 för iPhone för stöd för den nya app store (den updaten är gratis för iphone användare). det kommer då en uppdatering för ipod touch (också för app store) men den kommer kosta en summa enligt Jobs efter apples "March 6 event" ..

så frågan kvarstår ungefär hur mycket det kan tänkas kosta

Hur mycket kan software update (som kommer i juni) för att få app store tänkas kosta för oss ipod touch användare?

Hade inte apple problem med att signa Lennon för göra det möjligt att ladda ner honom och beatles från itunes store? Det verkar som dom lyckats nu iallafall. taktiskt att pryda framsidan med honom...

damn! det är ju senuti som gäller. jaha, det blir till att vänta då..

jag försökte just med senuti men den verkar inte hitta min touch, men programmet har ju några år på nacken. kollar nu på versiontracker.com efter en stand in..

återkommer..

okej, tack! Konstigt system... Men sweet att min iPod touch är klassad dator och får spela i högsta divisionen