Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mattias Svensson
  • Plats Borås
  • Registrerad 2009-11-19
  • Senast aktiv 2021-08-11
  • Antal inlägg 107

Foruminlägg

De senaste inläggen Mattias Svensson har skrivit i forumet.

Ursprungligen av BlackSmp:

Du har nog bara tagit bort den från hemskärmen. Titta i appbiblioteket (sista skärmen på telefonen). Du borde hitta den där och kan då lägga till den på hemskärmen.

Edit: Jag tror inte att Hälsa går att ta bort från telefonen. Jag provade nyss och det enda alternativet som fanns var att ta bort den från hemskärmen.

Tackar!

Jag har tydligen tagit bort appen Hälsa, men hur tusan får jag tillbaka den? Hittar den inte i appstore?

Om man ska köpa en ultra wide bildskärm med inbyggd hub till sin MacBook Pro, vilka märken och modeller ska man kolla på då? Verkar ju vara si och så hur bra de fungerar med just Mac? Vill som minst ha en 1440 x 3440 som kopplas in med USB-C, laddar över USB-C och att skärmen även har USB och nätverkskontakter.

Chattade med Apple som löste problemet!

Jag köpte en Macbook PRO från Macoteket för mindre än ett år sedan och behöver reklamera, vart vänder jag mig för det! Har företaget som köpt dem gått i konkurs?

---
Rubrik justerad. /Moderator

Senast redigerat 2020-06-06 12:59

Jag har börjat få problem med skärmen på min Macbook air från 2013. Bilden fryser, trycker och knackar jag på skärmens baksida så flimrar bilden och trycker man på ett visst sätt så visas bilden som vanligt på skärmen, efter lite trixande så fungerar allt som det ska, det är speciellt efter skärmen varit nedfälld och man fäller upp den problemen är som värst. Känns inte som felet borde vara själva skärmen? Några förslag?

Ursprungligen av barbapappa_86:

Verkar vara borta. Du kan alltid vända dig till en återförsäljare istället.

Ja tydligen har de slutat så får bli återförsäljare..

För fösta gångens sedan jag bytte till mac år 2000 så funderar jag på att dela upp min betalning vid kommande datorbyte, de har börjat bli riktigt dyra macbook pro nu. När jag kollade på apples hemsida för en tid sedan så gjorde de reklam för att de hade samarbete med Wasa kredit, nu när jag kollar hittar jag inget om det. Har de bara sånna erbjudanden ibland eller har de slutat helt?

Ursprungligen av barbapappa_86:

Testa en hård omstart, alternativt uppdatera i iTunes.

Jag testade i iTunes innan och där funkade det!

Ursprungligen av Gustav.89:

Hej,

Min telefon, iPhone 6, hittar inte iOS 11 i programuppdateringsmenyn, är fast på 10.3.3. Någon som vet hur man löser detta?

Min 6s PLUS hittar heller inte iOS11.

Hej! Finns det någon fri och enkel VPN-lösning för safari som helst installeras som tillägg/plug-in? Jag har ett par forum i USA jag vill besöka men som är låsta till bara kunna besökas med amerikansk IP-nummer..

Försöker ladda ned profil-fil för att få tillgång till betamjukvara av iOS. Får dock bara detta meddelande. Funkade fint att ladda ned till macen för betaversioner av macOS, men som sagt inte att ladda det till Iphonen för betaversioner av iOS. Någon som vet varför?

Jag har en Time Capsule kopplad direkt i nätverkskontakten i min lägenhet, det är Telias fibernät och även Telia som står för tv-tjänsterna. Det finns två nätverkskontakter i väggen, digitalboxen är kopplad till ena och Time Capsule till den andra. Min Time Capsule blinkar dock hela tiden gult. Internet och trådlösa nätverket fungerar dock och även nätverkshårddisken fungerar, men varför blinkar den bara gult hela tiden och inte lyser grönt när allt verkar fungera, mycket irriterande!

Installerade nya Iworks på Mavericks och till IOS 7. Alla filer som låg sparade via icloud kan jagb öppna på iworks på macen, men när jag försöker öppna dem på iphonen får jag ett felmeddelande som säger att det inte går att öppna filen. Hur tusan kan det vara så här?