Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
barasara

barasara

Medlem
  • Plats Nacka
  • Registrerad 2010-06-08
  • Senast aktiv 2010-07-10
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen barasara har skrivit i forumet.

1

Det missade jag, men ja det är en 3G. Jag kan inte gå in på de inställningarna eftersom att jag inte kommer in överhuvudtaget på mobilen... Men går det att bara jailbreaka så att man kan använda ipoden?

Första gången jag skulle återställa den gjorde jag det i telefonen. Alltså radera allt osv. Sen så har jag nu försökt att återställa den via itunes.

Okej, men min iphone är från usa, och det var någon som sa att jag inte skulle använda mig av det programet då, stämmer det? Men jag måste först låsa upp den, och hur gör jag då?

tack!

Senast redigerat 2010-06-15 00:02

Jag har en iphone som jag nyligen återställde, det skulle ta runt två timmar, men den startade aldrig upp. jag höll då in de två knapparna i tio sekunder för att få liv i den. Nu är det så att jag måste låsa upp den och jailbreaka den. Jag vet inte vad jag har för firmware, och jag kan inte uppdatera den via itunes eftersom det enda jag kan klicka på där, är "återställ". Och jag försökte använda backra1n när jag skulle skulle få mitt SIM att fungera, men det stod att jag behövde firmwaren 3.1.2.

detta var sidan jag använde mig av:

iClarified - iPhone - Hur du jaikbreakar och låser upp din iPhone 3G, 3GS med BlackSn0w [Mac]

Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra nu, så skulle bli jätteglad om någon kunde hjälpa till och förklara för mig!

Sara

Senast redigerat 2010-06-14 23:50

nej det har jag inte, hur gör man det?

Det går inte så bra för mig, jag måste ha fattat fel eller något...

Jag måste ha en speciell firmware för att kunna låsa upp telefonen. Grejen är den att jag vet inte vad jag har, och jag kan inte gå in och kolla eftersom att jag inte får på mobilen på det läget. Jag följde instruktionerna på denna sida: iClarified - iPhone - Hur du jaikbreakar och låser upp din iPhone 3G, 3GS med BlackSn0w [Mac]
Men det funkar inte, och då misstänker jag att jag har fel firmware. Då måste jag alltså uppdatera den via itunes antar jag, men det funkar inte för det enda som visas på itunes är att mitt SIM inte är "giltigt".
Jag skulle uppskatta ett mer specifikt svar! eftersom jag tydligen inte förstår det här så bra...
tack!

okej, har gjort det nu.. det står att det krävs ett speciellt sim-kort som kom med iphonen eller liknande. Måste jag ha ett simkort med en speciell operatör eller?

Nu har jag återställt den, MEN, den går inte att starta upp den! det enda som händer är att den går från att vara svart till att visa apple-märket på skärmen. Hur kommer det sig? Någon som vet vad jag ska göra??

Ursprungligen av keptang:

1) Gör en restore (utan att lägga tillbaka en backup).
2) Byt sim-kort.

Jailbreak finns massor med poster om, men kolla in iClarified, den siten har de bästa guiderna: iClarified - Tutorials - iPhone

så jag ska alltså återställa allt, och om det inte funkar, ska jag då byta simkort? Eller ska jag göra båda sakerna?

tack!

Jag köpte en iphone 3g i somras. Den kommer från USA och är jailbreakad. Den funkade hur bra som helst i sverige och när jag åkte utomlands till frankrike. När jag senare kom hem så hände det något med den. Mina inkomna sms kommer fram allt från en timme till en dag senare efter att de skickats. När man ringer till mig så går samtalet inte alltid fram. Batteritiden har försämrats väsentligt.
När jag åkte för andra gången till frankrike i julas, så funkade iphonen precis som den gjorde när jag fick den. Men sen när jag kom hem till sverige igen återgick det till samma problem.
Vad kan detta bero på?
Om jag uppdaterar den till senaste mjukvaran, som jag för övrigt vill göra, så kanske problemet försvinner? Och hur jailbreakar jag den efter att ha uppdaterat den från 3.0 till senaste version?

Otroligt tacksam för svar!!
// Sara

1