Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
domestic_brain
  • Plats utanför London
  • Registrerad 2010-10-30
  • Senast aktiv 2012-11-16
  • Antal inlägg 72

Foruminlägg

De senaste inläggen domestic_brain har skrivit i forumet.

Ursprungligen av primu[s:

®;2053197]

Ursprungligen av gunek:

Jag har ägt iPhone sedan den kom till Sverige 2008 (först en 3G och nu en 4S) och har aldrig jailbreakat. Jag är jättenöjd med mina iPhones och har aldrig förstått idén med att jailbreaka.

Om du aldrig jailbreakat en iPhone, hur vet du då vad du missar? För mig är det på samma sätt som jag har "tunat" min Golf GTI... man vill ha ut mer av sin produkt.

Har du en 89:a?

Ursprungligen av primu[s:

®;2053115]En iPhone är inte en iPhone om den inte är jailbreakad. Kör bara... det är busenkelt att utföra. Läs lite mer på http://www.redsn0w.us/ där det finns guider osv.

Deffo!

Ursprungligen av Adrian B:
Ursprungligen av domestic_brain:

Klart jag är säker. Det är ju en mobilversion jag kommer till för att webbläsaren inte klarar flytande vyer i blogspot.

Är du säker på att det beror på att webbläsaren inte klarar det eller för att Blogspot bestämt att mobila enheter ska få mobilversion?

Om vad du egentligen vill göra är att sända en annan User Agent så att sajten tror att du sitter på en vanlig dator så kan du använda Grazing som har den funktionen.

Köpte och testade. Inte alls vört det. Enl mig påminner det delvis om safari och min blogg visades INTE som i datorn. I datorn är den snygga fula sidan jag gjort med elegant utförande. I mobilen visas en kompakt version av den gamla designen dvs den jag hade innan den gula. Jag ser alltså en hyfsat ful rosamönstrad klumpig blog.

Det pratas och skrivs så mycket om jailbreak och inte blir jag klokare för det. Mina frågor:

1. Fördelar
2. Nackdelar
3. Hur går "ingreppet" till?
4. Är jailbreak permanent eller kan man ta bort det om man är missnöjd?

Klart jag är säker. Det är ju en mobilversion jag kommer till för att webbläsaren inte klarar flytande vyer i blogspot. Det betyder att jag i mobilen tvingas se den gamla tråkiga sidan. Finns det nån webbläsare eller tillägg som gör att min tfn klarar att se flytande vyer mm. Jag använder i dagsläget webbläsaren atomic eller vad den heter.

Jo jag vet. Fel uttryckt, men som jag skrev vill jag helt kunna flytta en bild och slippa se den på två ställen. I min MacBook PRO kan jag ju välja att bara kopiera bilder så de finns i flera mappar ELLER flytta bilder helt från plats a till b. I min samsungmobil kan jag helt flytta bilder och inte se dem på fler ställen. Förstår du?

Om jag skapar ett nytt album och tar in bilder där så kan jag inte ta bort dubletterna från kamerarullen. Trodde att jag kunde och då raderades alla bilder, dvs de i kamerarullen OCH de i den mapp jag skapat.... I en dator kan man ju välja att kopiera eller bara flytta. Kan man inte det i iPhone eller är det bara jag som inte hittar?

I "kamerarullen" hamnar ju alla bilder man tar. När jag sedan lägger en del bilder i andra album för att sortera så blir originalet kvar! Om jag raderar originalen så försvinner också de jag flyttat tull ett album. Ologiskt anser jag. Kan man inte på nåt sätt ändra detta för att slippa dubletter? Inställning / App?

Är det bara jag som är dum i huvudet här ute i världen eller? Jag får inte skiten att funka! Hjälpmedel=icke handikappsvänligt......

När jag vill skapa egen och lyckas spela in, så frågar den ju inte vad tecknet ska betyda!!!! Så det jag har ritat får ju ingen funktion ändå!!!!

Ska jag sitta här och gråta för att jag inte fattar eller? Hjälp! Snälla.

Jag har laddat hem olika webbläsare till min ifån men ingen av dem lyckas se vissa saker rätt. T.ex har jag en blog via blogspot som är hypermodernt designad men i mobilen kommer den gamla simpla versionen upp. Lagom kul...... Finns det nån webbläsare som löser detta för det är ju supertråkigt. Som att gå tillbaka till innan t9 fanns typ.

Varför kan man inte ha en helbild som bakgrund till sin iPhone. Jag lyckas bara få alternativ om att beskära och anpassa och allt sånt. Kan man inte få en bild som täcker skärmen eller är det bara jag som inte hittar det? Finns det nån App som löser det?

Jag har skaffat en iPhone 4s relativt nyligen. Har några vänner att spela mot men nu söker jag efter möjligheten för personer att spela mot mig genom en Mac-dator.

Efter att ha googlat lite så fann jag att det finns för pc på wordfeudforpc punkt com. Pc är förvisso en personal computer, men i detta avseende alltså kopplat till Windows. :eek:

Mac är enligt mig det bästa och finaste man kan ha och jag har lyckats "omvända" några vänner att investera i just en Mac.

Finns det någon möjlighet att på ett lätt sätt kunna spela wordfeud i Mac. Min kompis har os 10.6.8, något jag själv hade tills min dator tyvärr gick i golvet... Tänkte det kunde vara bra att ange vilken version det är ifall det finns skillnader i ev. programvara.

jag har skaffat vanligt bredband hemma med telia som operatör. Av nån anledning tvingas jag ange koden varenda gång. När jag går in på webben så säger den att jag inte är ansluten. Då får jag klicka på "diagnos" varpå jag ombeds ange det där långa lösenordet. Hur får jag rätsida på detta? Jag vill ju bara kunna starta upp datorn och komma ut på internet. Hjälp?!!!

jag har ett mobilt bredband. Ingen synlig antenn på stickan så var sitter antennen?