Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
domestic_brain
  • Plats utanför London
  • Registrerad 2010-10-30
  • Senast aktiv 2012-11-16
  • Antal inlägg 72

Foruminlägg

De senaste inläggen domestic_brain har skrivit i forumet.

Jag behöver en supersnäll dummy förklaring till hur man löser det jag snart ämnar förklara. Gärna en förklaring som en 3 åring fattar

Så här är det:

  • jag har en iphone 4s

  • den är låst till telesnor ytterligare 2 månader

  • telefonen är uppdaterad till 6.0.1

  • jag sitter i england och vill köra mitt engelska simkort i iphonen

  • traditionell upplåsning verkar inte funka och jag kan inte vänta ut tiden heller direkt.

  • Jag ser fördelar med att JB så varför inte låsa upp genom ett shysst sådant och samtidigt expandera möjligheterna med telefonen

  • jag är medveten om att garantin inte gills mer då men jag bryr mig inte om det ändå så det är lugnt

  • jag har googlat halvt ihjäl mig plus youtubeat men går bet

  • har testat itunes back up följt av absinthe men endera låser sig programmet eller så failar nåt och jag har testat minst 10 ggr med samma problem

  • jag har testat redsn0w som säger åt mig gör dittan och dattan och sen aldrig startar själva JB med cydia.

  • När jag kollar runt lite så verkar det vara så att jag bara kan jailbreaka endera om jag kör gamla ios 5 på min mobil ELLER att jag har en ny iphone 5 med i os 6. Ja men det stämmer ju inte på mig. Kan man inte JB en iphone 4s som faktiskt är uppdaterad till ios 6 eller?

Forklaring jag snällt önskar är: kan jag JB iphone 4s med i os 6.0.1. låst till telesnor ytterligare 2 mån. och kan jag "bara" jailbreaka för funktionernas skull eller kan jag jailbreaka också for att låsa upp eländet i förtid? TACK SNÄLLA

Jag vill inte ha jailbreak. Har haft. Strulade. Nu vill jag utan jailbreak gärna dölja texten som är en störig titel under varje Jädrans ikon. Kan man ta bort eller dölja detta utan att JB?

Tjo!

Jag hade en macbook pro som gick i golvet.... På den fanns iweb som jag använde flitigt. Nu har jag bara råd med en pc för tillfället och vet inte vad jag ska ta mig till. iweb gissar jag inte finns för pc? Vad gör man då??? Finns det nåt alternativ till iweb som funkar bra för windows 7??? Jag hatar pc men har liksom inte nåt val just nu. I dagsläget kan jag inte uppdatera min hemsida alls. Jag var så nöjd med iweb.... suck! Är det nån där ute som kan komma upp med en bra idé så att jag återigen kan jobba med min hemsida UTAN programering... Jag börjar bli desperat. Tack!:cool:

Jag vet att kalendern finns och den använder jag flitigt på min ajfåån (iPhone 4 s). Dock skulle jag vilja ha typ en post-it lapp med tex inköpslistan tillgänglig direkt på låsskärmen istället för en bild.

Som det är nu så får jag endera fotografera av en handskriven lapp ELLER göra en skärmdump på en notis via anteckningar eller liknande.

Det där tar extra tid att fixa till och jag söker efter en App som man kan öppna. Skriva upp notisen och ploppa upp den direkt på den låsta skärmen!

Jag undrar nu om en sådan App möjligen finns endera via AppStore eller cydia. Om inte så får jag la försöka finna på någon som vill skapa en sådan App :rolleyes:

Finns det något program där man kan skapa subtiles till sina egengjorda videoklipp som man har tagit med kameran i iPhone. Jag vill ha en App som låter mig göra detta direkt i mobilen. Jag har en 4s-modell och den är jailbrakead så det går bra med appar från både cydia och AppStore.

Tjo folket!

Jag har en ajjfåån 4s. Nyligen upptäckte jag under inställningar att e-postens inställningar är grå och till synes därmed opåverkbara

Är det nån som vet varför? Detta har också inneburit att jag kan motta mail och se dem, men jag kan skicka mail och inte se dem alls.

Jag har inte gjort sista os uppdateringen eftersom cydia varnar för problem men jag anser att det inte är ett samband. Har jag fel? Vad ska jag göra? :-/

Ursprungligen av kenjon:

Vad säger Nätverksdiagnosen?
Vilken version av MacOS, vilken router, vad får du för IPadress, grannar med samma kanal på WiFi...?

Är inte kvar hos min kompis så svarar kommer bit för bit. Version på osx är iaf 10.6.3 tror jag. Internetet är endast kopplat till honom. Inga grannar. Var ser jag ip? Ska ringa honom ang. nätverksdiagnosen och får komplettera då. Vad menar du med vilken router? Märke???

Sitter hemma hos en bekant och försöker hjälpa till men kör fast. Han har en macbook med ett och samma problem. Varje gång han använder datorn och ska ut på internet så funkar det ibland och ibland inte (oftast inte). Då får han förfrågan om nätverksdiagnos och måste gå igenom den för att kunna ansluta igen. Han har trådlöst internet via telejacket + telia och det är alltså kopplat mot hans wifi i datorn. Det spelar ingen roll om han använder chrome, f.f eller safari - samma problem.. Är det nån där ute som kan vara hygglig nog att försöka komma upp med en lösning och enkelt förklarat steg för steg. Tack på förhand.

Ursprungligen av lappen71:

3: Läs här iClarified - Tutorials - iPhone
4: Bara att återställ telefonen iTunes så är det borta

Det står info om absinthe och vissa pratar om cymbia. Vad betyder det? Är det två olika program för att jb eller vaddå? Och vad har iTunes med saker och ting att göra???

Ursprungligen av dtrolle:

Ta bort: klicka edit uppe till vänster i playlistvyn.

Lägga till: klicka på i uppe till vänster när du spelar låt/album/artist

Tack du. Dock hittar jag bara möjligheten att lägga till en låt i taget. Kan man inte lägga till ett helt album direkt??

Nu har jag fixat spotify premium till min ajfån. Har gamla spellistor där med låtar jag vill ta bort. Hur?

Sen hittar jag Ny musik men vet inte hur jag sparar ned dem till spellistor?

Lite hjälp tack.
Vet inte om det är relevant men jag har en iPhone 4s.

Det enda jag känner till där man kan spela mot andra är wordfeud och draw something.

Jag har Asperger och är dessutom fysiskt handikappad. Mesta tiden går därför åt till att spela eller sova.

För ökad livskvalité skulle jag gärna ta emot tips på spel för iPhone och android att spela mot varann.

Ursprungligen av kenjon:

Och du ställde in UserAgent?

Tror jag gjorde det men fick ingen förändring trots att jag addade direktadressen. Tyckte f.ö att du var taskig i "sitta i hörnet kommentaren". Du kanske tar för givet att alla uttrycker sig enligt majoritetskod, men jag har Asperger och gör så gott jag kan.