Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Banjoman45

Banjoman45

Medlem
  • Plats varberg
  • Sysselsättning Jazzmusicians never die. They just parade away.
  • Registrerad 2012-03-27
  • Senast aktiv 2018-02-01
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Banjoman45 har skrivit i forumet.

1

Hej
Har installerat en Jensen Lynx 5000 för att få tillgång till 5ghz bandet. Telia har bryggat sin router( technisen.) Allt är installerat OK. Problemet är att det är min teliarouter som dyker upp och är starkast på Wifilistan. Och i ifånen syns den inte alls. Så den konkurrerar med Jensen känns det som.
Följande frågor Kan man disabla telias router så att den inte skickar ut WIFI.
Fråga 2 kan man konfigurera TP links extender så att den funkar med Jensens iställe och i såfall hur.
Hopps på hjälp

Kära vänner har lyckats fixa allt och hittade mappen bilder efter idogt letande
Tack för hjälpen

hittade bilder efter visst letande.

Ursprungligen av kenjon:

Jag har OSX 10.8.3 med iTunes 11.0.2 och bildsynkning finns kvar (längst till höger om jag visar Sidofält).

Nä jag har samma version som dig men icke bildmapp.

Ursprungligen av joakimo:

Startat om dator, startat om telefon? Provat att koppla in telefon med kabel?

gjort allt. Startat om dator och telefon. inkopplad med kabel, I tunes uppdaterat till senaste versionen. Allt talar för att kabel och USB funkar då Iphoto kommer upp automatiskt när man pluggar in telefonen. Det verkar som det är Itunes som tjurar genom att inte öppna första sidan. Tror ej att det är telefonen. I tunes funkade bra med min förra telefon en android Experia Neo.

När jag öppnat itunes kommer det bara upp en spellista över musik som jag lagt in. Öppningsbilden ,där min nyinköpta iphone 5 borde synas och där man kan välja vad man vill synka kommer inte upp.vad är det som är fel?

Är så jävla trött och förbannad på Nordea. Man tvingas ha firefox som för övrigt är rena skiten nu(script som hänger sig) när man ska logga in på banken. Men vad värre är det funkar inte med t ex mina vårdkontakter. Safari som man lovar fixa fungerar inte heller. Har ändå bankid och ett gällande certifikat samt den nya dosan Todos. Timvis har man suttit med supporten. I morron blir det ett nytt samtal och nu har mitt artighetskapital tagit slut.

Jag har en fix. När jag upptäckte att mailen inte funkade på någon apparat så försökte jag logga in på icloud. Men det visade sig att mitt konto var låst av säkerhetsskäl. Mitt lösenord funkade inte. Jag fixade ett nytt. Under kvällen gick jag igenom mitt mailkonto för me.com och där visade det sig att det hänt saker. (Själv hade jag inte varit där sedan i november förra året.) På kontoinformationen I rutan för TSL certifikat där det stod inget fanns nu ett alternativ som började med apple,com.idm osv. Jag valde detta. Sedan gick jag till avancerat och såg till att det stod apple-märke i boxen för autentisering. Därefter gick jag tillbaka till kontoinformationen och fyllde i mitt nya lösenord för iCloud. Och vips så funkade allt. Varför det blev så har jag ingen aning om. Det kan ha varit så att apple låste konto och lösenord pga a ngt strul eller hackerförsök vad vet jag.

Mailen fungerade fint tills idag. "iCloud IMAP-servern ”p99-imap.mail.me.com” accepterade inte lösenordet för användaren " stod det i min mac mini.
Jag testade även mailen via min ipod och min telefon. samma fel där. Har även sett att andra haft likande problem häromsistens.
Vad beror detta på? Hur åtgärdar man detta. Kan man fixa ett nytt konto utan att de gamla mailen försvinner?

1