Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rocklets

Rocklets

Medlem
  • Namn Björn Wiking
  • Registrerad 2016-09-13
  • Senast aktiv 2019-04-30
  • Antal inlägg 26

Foruminlägg

De senaste inläggen Rocklets har skrivit i forumet.

Jag kan tycka att det är märkligt att det finns en gratisapp för Spotify, borde ju kunna ha samma lösning som videotjänsterna. Testa en månad gratis, sedan...

Dock borde det ju gå att konstatera ett par saker.
1. om Spotify inte tjänade något eller pengar på Gratis, skulle det heller inte finnas.
2. Gratis kan vara en strategi, som inte kostar allt för mycket, men håller ca 90 milj användare från att gå till ex. Apple Music, med allt vad det skulle innebära.

Jag dock inte se varför Spotify inte diversifierar abonnemangen mera, för att lock de 90 milj till att betala och tar bort gratisvarianten till förmån för bättre alternativ.

Även jag är en trogen Apple användare, som börjat vrida på huvudet efter Apples senaste lansering. iPhoneX är löjligt dyr och detta om inte förr får mig att börja se mig om efter vad andra tillverkar hittar på.

Pixel verkar lovande måste jag säga, speciellt om man tittar på ev. prissättning. Dags att Apple, men även Samsung, får konkurrens när det kommer till prissättningen. Dessa bägge har sakta med säkert skruvat priserna uppåt, utan att egentligen tillföra något som rättfärdigar det. När en mobiltelefon kostar lika mycket som min laptop börjar jag faktiskt fundera lite... Visst, mindre teknik är dyrare osv, men...

Så, heja Pixel!

Är det inte fantastiskt när ett företag inte lyssnar på konsumenterna!

Bättre att köpa skit och veta att man i sådant fall får skit.

kan någon förklara vad problemet eller nyheten är här? Jag förstår inte. Spotify lägger ev. in egen musik i sina egna spellistor. Då det är Spotifyes spellista och tjänst ser jag inte vad som är fel i det. Vad jag kan tolka gäller det "skvalmusik" var vid lyssnaren inte lägger lika stor vikt vid ljudet, annars hade väl egenkomponerad spellista använts.

Så...?

Ursprungligen av Json_81:

Var inne och tittade lite snabbt, ser noll fördel över itunes?

Du behöver inte en Apple TV för att strömma från iTunes?

Klockrent. Väldigt lämpligt då det idag inte riktigt funnits någon sida som ger tillgång till de "senaste" filmerna.

Om dottern är omyndig tycker jag att det är ytterst konstigt att förmyndaren inte får kontroll över kontot. Att en domstol dömer mot detta förvånar mig.

Dotterns bankkonto, är det banken som förvaltar det efter flickans död, eller går det över till förmyndaren...

Min gen 4 iPad spinner fortfarande på fint, vilket jag tycker är imponerande. Förvånade mig lite när jag läste denna artikel då det kändes som ett steg bakåt i det mesta. Jämförbar prestanda med Iphone 6?
Men det krävs kanske inte mera för vad vi nu använder våra plattor till...

Nu tror jag inte att någon köper en MbP för att spela på, så min fråga är egentligen; är den nya märkbart bättre på någon punkt som inte är ett benchmark program?

Eller är det bara att konstatera att för dessa åtskilliga extra tusenlappar får du 7 % snabbare dator med lite annat utseende?

Sedan iOS 10 finns News med bland notiserna, jag tycker att detta är kanon, men har en nöt jag inte lyckats knäcka: HUR ställer jag in vilka nyheter som skall visas?

I dagsläget kommer lite varierande nyheter från våra största tidningar, jag skulle vilja justera vilka nyheter som skall prioriteras, någon som vet hur man gör det?

jag ville gilla AM! Testade i 4 månader, men jag lyssnade på mindre och mindre musik pga det allmänt förvirrande systemet.

Ser ingen anledning att byta från Spotify nu.